Μήπως το Viking είναι το στυλ του μέλλοντος;

Με μαλλιά και μούσια να μακραίνουν, λείπει μόνο η ασπίδα και το τσεκούρι.

Η τηλεοπτική σειρά Vikings είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια και πολλοί πλέον το συγκρίνουν με το Game Of Thrones.

Η σειρά έχει φέρει μία νέα πνοή στον όρο επικό.

Πλέον όλο και περισσότερος κόσμος που αγαπάει τη σειρά ψάχνει να βρει περισσότερες πληροφορίες για την εποχή των αληθινών Viking κι έτσι προσπαθεί να ικανοποιήσει τη δίψα του για επικές μάχες και ιστορίες μεγάλων πολεμιστών.

Είναι φανερό πως η σειρά έχει αναζωπυρώσει την μανία του κοινού της μόδας για ένα άνοιγμα προς το πιο άγριο στυλ ανδρών, πιο primitive και περισσότερο brutal όσο αφορά το ντύσιμο, τα αξεσουάρ και τα μαλλιά.

Vikings: Η ιστορία συνεχίζεται με το Valhalla.

 

Όταν το Vikings ξεκίνησε να παίζει το 2013 προσέλκυσε αμέσως πάνω από ένα εκατομμύριο φανατικούς θαυμαστές. Αυτό το νούμερο διπλασιάστηκε τη δεύτερη σεζόν κι έφερε στην επιφάνεια διάφορα video games με θέμα τους Vikings, γεγονός που δείχνει την φήμη της σειράς στα multiplatform media.

Η μόδα της σειράς συνεχίζεται μιας και πρόσφατα το Netflix ανακοίνωσε ένα spin off της σειράς με τίτλο Vikings:Valhalla. Δεν είναι γνωστό το ακριβές story της νέας σειράς, γνωρίζουμε μόνο πως θα εκτυλίσσεται 100 χρόνια μετά τα γεγονότα της παλιάς σειράς.

Θέλεις όμως να μάθεις πώς είναι δυνατόν να μοιάσεις σε έναν πραγματικό Viking; Σϊγουρα θα έχεις προσέξει πως όλοι στη σειρά έχουν μούσι, κάτι που δεν είναι τυχαίο και το οποίο το βλέπεις και στην πραγματική ζωή.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις ποια είναι τα στοιχεία που σε φέρνουν πιο κοντά στο απίστευτα αρρενωπό στυλ των Vikings:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved