Το ρολόι του Jude Law είναι η επιτομή της Ιταλικής φινέτσας

Και πρωταγωνιστεί στο κλασικό θρίλερ The Talented Mr. Ripley.

Κάθε φορά που τα κέφια μου είναι λίγο πεσμένα, το μυαλό μου πηγαίνει στην γειτόνισσα Ιταλία.

Τη χώρα που μπορεί τώρα να βασανίζεται και να δοκιμάζεται με τον κορονοϊό αλλά που από πάντα έχει δώσει στη μόδα, στο φαγητό και στην τέχνη ότι πιο σημαντικό έχει. Τη φινέτσα και το στυλ της.

Τώρα πλέον που κανείς δεν μπορεί να πάει ένα χαλαρό ταξιδάκι μέχρι την Ιταλία, μπορούμε να το κάνουμε μέσω της μεγάλης οθόνης.

Σίγουρα όλοι έχουμε δει την καταπληκτική ταινία του Anthony Minghella, πίσω από το 1999, με τίτλο Ο Ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ, βασισμένο σε μυθιστόρημα της Πατρίσια Χάισμιθ, που λέει την ιστορία ενός απατεώνα και του πλούσιου φίλου του Ντίκι Γκρίνλιφ, τον οποίο και υποδύεται ο Jude Law.

Μαθήματα αντρικού στυλ από τον Brad Pitt.

 

Ο Ντίκι Γκρίνλιφ μπορεί να μην ξέρει να διαλέγει τους φίλους του τόσο σοφά αλλά αυτό που σίγουρα ξέρει είναι να ντύνεται.

Στην ταινία παρελαύνει ολόκληρη η μόδα του 1950, Battistoni σακάκια, εσπαντρίγιες, παντελόνια λευκά ψηλόμεσα, απίστευτα πουλόβερ και γυαλιά ηλίου.

Πρέπει όμως να παρατηρήσουμε τα καταπληκτικά αξεσουάρ του Ντίκι/Jude Law τα οποία κλέβουν την παράσταση για όσους είναι λίγο περισσότερο παρατηρητικοί.

Το ρολόι που φοράει ο Jude Law στην ταινία δυστυχώς κανείς δεν ήταν σε θέση να καταλάβει τι μάρκα είναι. Εμείς όμως, μετά από αυστηρή μελέτη στις ομοιότητες, βρήκαμε παρόμοια ρολόγια που μοιάζουν με το ρολόι της ταινίας και τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του ρετρό στυλ της δεκαετίας του 1950.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις κάποια ρολόγια στο στυλ του Ντίκι Γκρινλιφ από την ταινία ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved