Γιατί να φορέσεις καπέλο το 2020

Ήταν και είναι το αξεσουάρ που τονίζει την μυστήρια πλευρά σου.

Θα έχεις παρακολουθήσει πολλές ταινίες με πράκτορες να κατεβαίνουν από τα μαύρα και εντυπωσιακά αυτοκίνητά τους φορώντας την μακριά καπαρντίνα τους αλλά και τα καπέλα τους, τα οποία μάλιστα έπεφταν διακριτικά μπροστά στα μάτια τους. Από το 1940 μέχρι το 1960 κυρίως, δεν έβλεπες άντρα να περπατά στο δρόμο χωρίς καπέλο.

John Dillinger: Η ημέρα που στρίμωξαν τον Νο.1 Δημόσιο Κίνδυνο

Θα έχεις παρακολουθήσει ή δει επίσης σε παλαιότερες φωτογραφίες διάφορα άτομα που έμειναν στην ιστορία ως διαβόητοι γκάνγκστερ να μην βγάζουν το καπέλο τους. Βλέπεις, το θεωρούσαν απαραίτητο. Δεν ήταν μόνο ζήτημα στιλιστικό, ήταν αυτό που τους χαρακτήριζε και τους έκανε να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.

 

Πλέον, και ενώ βρισκόμαστε πια στο 2020, το καπέλο που κάποτε ήταν το must have των περασμένων δεκαετιών, είναι ένα αξεσουάρ υπό εξαφάνιση και το επιλέγουν ελάχιστοι επώνυμοι του Hollywood αλλά και της μουσικής βιομηχανίας. Johnny Depp, Brad Pitt, Keith Richards και Ryan Gosling είναι κάποιοι από αυτούς. Μήπως να εμπνευστείς από αυτούς;

Αν μπορούν εκείνοι να το υποστηρίξουν, μπορείς και εσύ. Τα καπέλα μπορεί να δημιουργήθηκαν για να μας προστατεύουν από τον ήλιο, όμως στην πορεία εξελίχθηκαν σε ένα σημαντικό αξεσουάρ που τονίζει την μυστήρια πλευρά μας αλλά και την γενικότερη εικόνα μας. Άλλωστε, από το κεφάλι ξεκινούν όλα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved