Μία ματιά στα ρολόγια του James Bond

Ο 007 έχει αποδεδειγμένα το καλύτερο αντρικό στυλ.

Ο James Bond είναι από τους μεγαλύτερους εστέτ της μεγάλης οθόνης.

Τα καλοραμμένα του κοστούμια, τα αυτοκίνητα, οι γυναίκες της ζωής του και φυσικά, τα ρολόγια του, όλα συνθέτουν ένα εκλεπτυσμένο, επικίνδυνο και ακριβό ανδρικό γούστο.

Μάλιστα, εάν έχει φορεθεί από τον Bond στη μεγάλη οθόνη - είτε αυτός είναι ο Sean Connery, ο Pierce Brosnan ή ο Daniel Craig - να είστε σίγουροι ότι πλέον ανήκει στο πάνθεον των πολυπόθητων συλλεκτικών κομματιών… με όλο το Μονακό στη λίστα αναμονής.

Αυτά είναι τα γυαλιά του James Bond.

 

Η κλίση του προς την υψηλή ωρολογοποιία έγινε αισθητή από την αρχή.

Όπως έγραφε στο Casino Royale, το πρώτο βιβλίο James Bond από τον συγγραφέα Ian Fleming, «Δεν θα φορούσε ένα οποιοδήποτε ρολόι. Έπρεπε να είναι Rolex».

Παρά την πρότερη τάση στα Rolex, o μυστικός πράκτορας στην πορεία κινήθηκε προς την Omega, ιδίως μιας και το 1995 ο ελβετικός οίκος έγινε το επίσημο brand του 007.

Παρότι έχει φορέσει πολλά απίθανα ρολόγια (μέχρι και κάποια που λειτουργούσαν σαν όπλα), παρακάτω παρουσιάζουμε αυτά που θεωρούμε ότι είναι τα καλύτερα Bond Watches όλων των εποχών.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τα πιο εμβληματικά ρολόγια του James Bond:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved