Μπορούν τα αξεσουάρ του μποξ να είναι στιλάτα;

Μία συνεργασία με τον οίκο Yves Saint Laurent, εμπνευσμένη από Andy Warhol και Jean Michel Basquiat.

H αλήθεια είναι ότι μετά το λανσάρισμα των προφυλακτικών Saint Laurent (μην ψάχνεις, δεν κυκλοφορούν πια), o καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Anthony Vaccarello δύσκολα θα μπορούσε να μας ξαφνιάσει, ωστόσο αυτή η συνεργασία με την Everlast φαίνεται ενδιαφέρουσα, εξαιτίας της υπέροχής έμπνευσής της.

To 1985, o Michael Halsband φωτογράφισε τον Andy Warhol και τον Jean-Michel Basquiat με αξεσουάρ μποξ Everlast, δίνοντάς μας μια σειρά iconic ασπρόμαυρων εικόνων.

Εκείνη την εποχή, οι κορυφαίοι pop-art καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί σε ένα project με τίτλο «Ten Punching Bags», που απεικόνιζε μια εκδοχή του «Μυστικού Δείπνου» του Leonardo da Vinci ζωγραφισμένη πάνω σε δέκα λευκούς σάκους του μποξ.

Αυτός είναι ο πιο εκκεντρικός καλλιτέχνης του 20ου αιώνα.

 

Σε αυτήν τη συνεργασία του Saint Laurent με το πιο διάσημο brand με αξεσουάρ για μποξ, το λογότυπο Everlast σχεδιάστηκε ειδικά, ακολουθώντας τον ’80s αέρα των φωτογραφιών των διάσημων καλλιτεχνών, και τα γάντια είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από γνήσιο δέρμα.

H συνεργασία με την Everlast για τη δημιουργία αυτής της capsule συλλογής έρχεται ως συνέχεια της ίδρυσης της νέας μπουτίκ του οίκου στο Παρίσι, στη Δεξιά Όχθη του Σηκουάνα, σε αντιδιαστολή με το παραδοσιακό «σπίτι» του Saint Laurent στην Αριστερή Όχθη.

Σε αυτήν τη νέα μπουτίκ, ο Vaccarello διαθέτει μια ποικιλία από διάφορα ετερόκλητα αντικείμενα (όπως τα προφυλακτικά που λέγαμε), δημιουργημένα μέσα από πρωτότυπες συνεργασίες αλλά πιστά στο πνεύμα Saint Laurent.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τη νέα συλλογή της Everlast:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved