Το μπλέιζερ το μπλε, το τίμιο, το ανοιξιάτικο

Κι αν είναι σακάκι, μην το φοβάσαι.

Σε περίπτωση που δεν έχει τύχει να το προσέξεις, η άνοιξη είναι μία πάρα πολύ ύπουλη εποχή για το ντύσιμο σου. Σε ξεγελάει με τον ήλιο και την ξαφνική ζεστούλα, αλλά την ίδια στιγμή η βραδινή ψύχρα μπορεί να σε στείλει σπίτι με ένα ωραιότατο κρύωμα. Αλλά ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις, το στυλ έχει τις δικές του ανοιξιάτικες λύσεις.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι τα ανοιξιάτικα μπλέιζερ που αγαπάει τόσο πολύ ο Jamie Dornan. Σε αντίθεση με τα χειμωνιάτικα μπλέιζερ, το συγκεκριμένο υφασμάτινο είναι πιο ελαφρύ και σκληρό (για τα ξαφνικά κρύα) και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι φοράς ένα «βαρύ» t-shirt. Είναι σίγουρα πιο ανάλαφρο για τις καθημερινές σου εξόδους και συνδυάζεται κυρίως με t-shirts ώστε να σου δίνει περισσότερο αέρα. Κάθεται ωραία στους ώμους, σου δίνει ένα πιο αρχοντικό στυλ και μπορείς να φορέσεις τόσο το πρωί στη δουλειά, όσο και το βράδυ για ποτό. Αυτό που πρέπει να σου πούμε οπωσδήποτε, είναι πως θα σε βολέψει με τον ίδιο τρόπο που σε βόλευε το δερμάτινο τον χειμώνα.

Το navy blue είναι το safe χρώμα. Το χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα. Δεν έχει σημασία αν φοράς ανοιχτόχρωμο ή σκουρόχρωμο παντελόνι και t-shirt. Το navy blue είναι μία κατηγορία μόνο του. Και εκτός του ότι ταιριάζει με τα περισσότερα που έχεις στην ντουλάπα σου, είναι και ξεκάθαρα ένα πιο φωτεινό και ανοιξιάτικο χρώμα. Υπάρχουν παρόμοια στις περισσότερες εταιρείες εκεί έξω, για όλα τα πορτοφόλια. Οπότε μην αγχώνεσαι με την τιμή.

Φρόντισε να έχεις ένα για φέτος. Θα σε βολέψει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved