Διάλεξε τα σωστά ρούχα σύμφωνα με τον τόνο του δέρματος σου

Αυτές είναι οι σωστές αποχρώσεις που πρέπει να διαλέξεις…

Ένας σημαντικός παράγοντας της απόχρωσης των ρούχων μας, είναι και ο τύπος του δέρματος μας. Δεν ταιριάζουν όλα τα δέρματα σε όλα τα ρούχα, για αυτό και είναι καλό να έχουμε πάντα στο νου μας τι ταιριάζει σε εμάς.

Στην Ελλάδα έχουμε κυρίως τη μεσαία/σταρένια επιδερμίδα, αν και δεν είναι απίθανο να δούμε πιο ανοιχτόχρωμα, χλομά δέρματα. Μπορεί επίσης να δούμε και κάποια άτομα με ακόμα σκουρότερες αποχρώσεις.

Υπάρχουν γενικά δύο κατηγορίες ανοιχτόχρωμων δερμάτων: των λευκών και εκείνων που κοκκινίζουν. Αν καίγεστε εύκολα στον ήλιο και έχετε και ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά, τότε ανήκετε σε αυτή την κατηγορία. Σκοπός σας είναι να μη φαίνεστε εντελώς “ξεπλυμένος”, άρα θα πρέπει να επιλέξετε σκούρα χρώματα στα ρούχα σας. Το σκούρο μπλε είναι μια καλή επιλογή, μη φοβηθείτε όμως και άλλα χρώματα όπως σκούρο πράσινο, σκούρο μοβ κ.λπ.

Αυτά είναι τα καλύτερα sneakers του 2020.

 

Αποφύγετε τα παστέλ, τα πολύ έντονα και τα πολύ ανοιχτά, ενώ εκεί που θα φορούσατε άσπρο διαλέξτε κάτι μπεζ ή γκρι. Προσοχή στο κόκκινο: διαλέξτε το μόνο αν δεν κοκκινίζει το δέρμα σας, ειδάλλως κινηθείτε σε σκουρότερους τόνους (π.χ. μπορντό ή βυσσινί). Αν όμως σας αρέσουν τα ανοιχτά χρώματα, μπορείτε να τα φορέσετε άνετα αν τα συνδυάσετε με σκούρα για μια καλή ισορροπία.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις αναλυτικά πώς πρέπει να ντυθείς σύμφωνα με τον τόνο του δέρματος σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved