Έχεις ακόμα χρόνο για δερμάτινο jacket

Μία ματιά στις αγορές που αξίζει να δώσεις βάση. 

Λίγα είναι τα κομμάτια στην αντρική γκαρνταρόμπα, που έχουν συνδυαστεί τόσο πολύ με τον ανδρισμό, αλλά και τη διαχρονικότητα.

Το δερμάτινο jacket ξεκίνησε να φοριέται από το 1900 (!), ενώ έγινε ευρέως διαδεδομένο κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το πρώτο “εμπορικό” leather jacket σχεδιάστηκε το 1928 από τον σχεδιαστή αδιάβροχων, Irving Schott, για λογαριασμό της Harley Davidson, με σκοπό να προστατεύει τους μοτοσυκλετιστές σε περίπτωση πτώσης ή ατυχήματος.

Δες πώς να φορέσεις το δερμάτινο jacket σου.

 

Το συγκεκριμένο σχέδιο πήρε το θρυλικό -πλέον- όνομα ‘Perfecto’, από το αγαπημένο πούρο του σχεδιαστή.

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου το δερμάτινο jacket πήρε την ονομασία “bomber” καθώς σχεδιάστηκε ειδικά για να κρατάει ζεστούς τους πιλότους σε μαχητικά αεροπλάνα, ονομασία, που μας χάρισε το αγαπημένο bomber jacket, που φοριέται παντού σήμερα.

Το δερμάτινο jacket είναι από τα πιο ακριβά κομμάτια στην αντρική γκαρνταρόμπα, αλλά και ένα από τα πιο διαχρονικά! Ένα καλό δερμάτινο μπουφάν θα είναι η πιο μακροχρόνια σχέση σας με τη μόδα! Είναι κατασκευασμένα να διαρκούν μια ζωή και ταιριάζουν με περισσότερα outfits από όσα μπορείτε να φανταστείτε!

Εμείς σας ξεχωρίσαμε τα πιο στιλάτα και διαχρονικά σχέδια, για να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved