Ο Virgil Abloh ανεβάζει το ανδρικό ντύσιμο κυριολεκτικά στον ουρανό

Ο φοβερός δημιουργικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton δεν σταματάει να μας συναρπάζει.

O δημιουργικός διευθυντής της αντρικής σειράς Louis Vuitton, Virgil Abloh, παρουσίασε χθες στο Παρίσι τη νέα του συλλογή για τον γαλλικό οίκο σε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες επιδείξεις της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, που αποδείχθηκε μια εμπειρία σαν βγαλμένη από πίνακα του Magritte.

Το κοινό είχε ήδη προετοιμαστεί για κάτι εξαιρετικό από την πρόσκληση, η οποία ήταν ένα ρολόι τοίχου ρυθμισμένο να πηγαίνει αντίστροφα.

Οι καλεσμένοι βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη συλλογή, που είχε τίτλο «Heaven on Earth» (o παράδεισος στη γη), σε ένα σουρεαλιστικό σκηνικό, όπου τα πάντα είχαν το χρώμα του ουρανού, ενώ στο κέντρο ορθωνόταν ένας τεράστιος κορμός δέντρου, που παρέπεμπε στο διάσημο μπαούλο Louis Vuitton (η λέξη «trunk» στα αγγλικά σημαίνει τόσο κορμός όσο και μπαούλο), γύρω από τον οποίο υπήρχαν τα σύνεργα που χρησιμοποιούν οι τεχνίτες του οίκου για να κατασκευάσουν την iconic αποσκευή (ψαλίδι, παραμάνες, μολύβι, πινέλο) σαν τεράστια υπερφυσικά γλυπτά.

Πώς να φορέσει σακάκι χωρίς γραβάτα.

 

Ήταν η τέταρτη επίδειξη του Abloh για τον Louis Vuitton, και αυτήν τη φορά, όπως δήλωσε και ο ίδιος, «η συλλογή έχει να κάνει με το είναι κανείς ανοιχτόμυαλος και ελεύθερος, ακόμα και μέσα στα πλαίσια του επίσημου αντρικού ντυσίματος».

Πράγματι, υπήρχαν πολλά καλοραμμένα κοστούμια σε κλασικά σκούρα χρώματα, στα πλαίσια της πρότασής του για το workwear αλλά και πολλές πιο ευφάνταστες προτάσεις με oversized δερμάτινες καμπαρντίνες, σακάκια με cut-out σχέδια, πουκάμισα με μονογράμματα και διακοσμημένα με κρυστάλλους παντελόνια, ενώ στο τέλος του show παρέλασαν μοντέλα με κοστούμια γεμάτα σύννεφα.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις την νέα ανδρική κολεξιόν του Louis Vuitton από τον Virgil Abloh:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved