Η μεγαλειώδης συλλογή ρολογιών του James Bond

Ο James Bond ετοιμάζεται να φορέσει ξανά το αγαπημένο του Omega και εμείς σας προσφέρουμε την απίθανη συλλογή του Βρετανού μυστικού πράκτορα.

Σε κάθε ταινία του James Bond, ο Βρετανός μυστικός πράκτορας δείχνει την προτίμησή του, σε ορισμένες μάρκες, οι οποίες τον ακολουθούν μέχρι και σήμερα. Με κάποιες, η σχέση του δεν προχώρησε. Με άλλες όμως διατηρεί δεσμούς που έχουν αντέξει μέσα στο πέρασμα των χρόνων.

 

 

Μια απ' αυτές είναι και η επιλογή του, στο τι ρολόι θα κοσμεί σε κάθε ταινία το χέρι του. Εδώ η επιλογή τα τελευταία 25 χρόνια είναι μια. Omega Seamaster. Η απόλυτη επιλογή για κάποιον του κύρους του 007, το ρολόι αυτό πραγματοποίησε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1995, στην ταινία «GoldenEye» και παραμένει μέχρι και σήμερα, ένας από τους πιο πιστούς συντρόφους του James Bond.

Και ενώ μετράμε αντίστροφα για τη νέα (αλλά και τελευταία) ταινία του Daniel Craig στο ρόλο του 007, εμείς σας παραθέτουμε στο παρακάτω άλμπουμ, κάθε Omega Seamaster που πέρασε από τα χέρια του James Bond.8 SHARES