Τα γυαλιά ηλίου του Joe Pesci στο The Irishman, έγιναν πιο viral από τον ίδιο

Αν θέλεις ένα ρετρό, μαφιόζικο look, εδώ είσαι.

Όσοι έχουν δει την αριστουργηματική ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε “Ο Ιρλανδός”, που δημιούργήθηκε ένας μύθος γύρω από το όνομα της (και δίκαια) πριν ακόμα βγει στους κινηματογράφους και στη συνέχεια διατεθεί μέσω του Netflix, ενθουσιάστηκαν από την εκπληκτική ερμηνεία του Τζο Πέσι ως Ράσελ Μπαφαλίνο, το σεβαστό και χαμηλού προφίλ αφεντικό της Μαφίας, που γίνεται ο μέντορας του Φρανκ Σίραν (Ντε Νίρο).

Αυτό ωστόσο που πολλοί πρόσεξαν στο γκανστερικό επός διάρκεια 3,5 ωρών, ήταν το υπέροχο ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου που φορούσε ο Πέσι.

Αυτό είναι το καινούριο μουσικό άλμπουμ του Joe Pesci.

 

 Είναι ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου που είναι λίγο μεγαλύτερα από το δεύτερο πιο συμβολικό μοντέλο της Ray-Ban, τα Wayfarer.

Καθώς αυτά τα γυαλιά ηλίου δεν κυκλοφόρησαν ποτέ, το online κατάστημα γυαλιών ηλίου Eyegoodies αποφάσισε να τα κάνει διαθέσιμα και στο ευρύ κοινό.

Τα γυαλιά με τους διαβαθμισμένους φακούς κατασκευάζονται χειροποίητα στην Ιταλία και ονομάζονται Super Classic Black Custom. Χρησιμοποιήθηκαν οι premium φακοί Essilor, οι οποίοι έχουν μια γκρι απόχρωση 60% στην κορυφή που ξεθωριάζει στο 0% στο κάτω μέρος.

Τα πανέμορφα αυτά γυαλιά κοστίζουν 229 δολάρια και όσοι θέλουν να τα αποκτήσουν μπορούν να τα παραγγείλουν μέσω της ιστοσελίδα της εταιρείας Eyegoodies.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τα γυαλιά ηλίου του Joe Pesci:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved