Winter calling: Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου από την οθόνη του κινητού σου!

Με την καθημερινότητα σου να «τρέχει» σε τρελούς ρυθμούς, τις υποχρεώσεις του γραφείου σπάνια να τελειώνουν εντός οκταώρου και τα workout ή τις after work συναντήσεις με τους κολλητούς να γεμίζουν το πρόγραμμά σου, ακόμη και μια βόλτα στα καταστήματα θεωρείται σήμερα πολυτέλεια.

Το ντύσιμό σου όμως, ήταν, είναι και θα είναι ένα ζήτημα που σε απασχολεί -και μάλιστα, με το παραπάνω. Και αυτό διότι μέσα από τα outfits που επιλέγεις, αναδεικνύεις καθημερινά το στυλ και την προσωπικότητά σου. Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποια είναι η λύση για να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου από την άνεση του γραφείου ή του καναπέ σου, με μια «ματιά» στο ολοκαίνουριο eshop tommy.com από το κινητό σου, θα βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Μπες στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημά του κορυφαίου brand, άρχισε να σκρολάρεις, να περιηγείσαι στις κατηγορίες και εμπνεύσου από την παρακάτω λίστα για να βρεις τα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις τον φετινό χειμώνα και φυσικά, να μάθεις πώς θα κάνεις στο εξής πιο εύκολα και άμεσα τις online αγορές σου για τη γκαρνταρόμπα σου.

2

 

Βίωσε μια εξατομικευμένη online εμπειρία αγορών

Μπορεί να μην «το έχεις» με το shopping όμως, όταν σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις ακριβώς αυτό που θέλεις, πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι. Στο ολοκαίνουριο eshop tommy.com θα έχεις, λοιπόν, αυτή ακριβώς την ευκαιρία, δηλαδή θα μπορέσεις να βιώσεις μια εξατομικευμένη εμπειρία αγορών και να επιλέξεις το κατάλληλο fashion item για εσένα, χωρίς να χρειαστεί να το δοκιμάσεις πρώτα σε κάποιο κατάστημα για να είσαι σίγουρος ότι σου πηγαίνει!

Τι γραμμή θέλεις να έχει το νέο σου t-shirt; Regular, relaxed, slim, straight ή tapered fit; Άραγε, έχεις σκεφτεί το υλικό από το οποίο θέλεις να αποτελείται; Προτιμάς το ακρυλικό, το βαμβάκι, το PVC, τον ανακυκλώσιμο πολυεστέρα ή το δέρμα; Τελικά, θέλεις ένα μπλουζάκι με strech fabric ή το να είναι αδιάβροχο και απορροφητικό έχει μεγαλύτερη σημασία; Κάνε online τις επιλογές που επιθυμείς για να παραλάβεις ακριβώς το ρούχο που θέλεις και μάλιστα, στα μέτρα σου.

Φυσικά, μια κορυφαία online εμπειρία αγορών δεν αφορά μόνο στο κομμάτι της επιλογής των outftis, αλλά σχετίζεται σε σημαντικό βαθμό με το θέμα της πληρωμής και των παραλαβών. Και αυτό διότι σήμερα θέλεις να κάνεις τις διαδικτυακές σου αγορές γρήγορα, άνετα και με απόλυτη ασφάλεια και κυρίως, επιθυμείς να έχεις πολλές επιλογές στη διάθεσή σου. Για παράδειγμα, προτιμάς τις πληρωμές μέσω PayPal; Μήπως θέλεις να παραλάβεις το jacket που μόλις παρήγγειλες από ένα κατάστημα που σε βολεύει; Στο tommy.com θα έχεις και τα δύο.

3

 

Επένδυσε στα κατάλληλα υλικά και σε «must» κομμάτια

Αφού αναφερθήκαμε στα online βήματα που αξίζει να κάνεις για να στεφθούν με επιτυχία οι αγορές σου, ήρθε η ώρα να γράψουμε για μερικά από τα κομμάτια που αξίζουν μια θέση στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα, ξεκινώντας από ένα καινούριο πανωφόρι. Σε αυτή την περίπτωση, καλό είναι να δώσεις βάση στα υλικά από τα οποία αποτελείται. Εμείς προτείνουμε να επιλέξεις ένα κομμάτι το οποίο διαθέτει πρακτικά και βιώσιμα υλικά όπως το Sorona® και το χαρακτηριστικό Re: Down®, τα οποία θα βρεις και στην πιο πρόσφατη ανδρική συλλογή της TOMMY HILFIGER.

Το εμβληματικό puffer jacket σε μία κομψή μονοχρωμία όπως το κόκκινο, το μαύρο ή το πράσινο, ένα άνετο bomber για τις απογευματινές βόλτες στην πόλη ή ένα πιο κλασικό πανωφόρι σε στυλ πάρκα, θα σου παρέχουν την άνεση να «παίξεις» με το στυλ σου και συγχρόνως να βρεις τη ζεστασιά που χρειάζεσαι.

4

 

Επίλεξε διαχρονικές day and night επιλογές

Περνώντας στο βασικό σύνολο, δηλαδή το κάτω και το πάνω μέρος του outfit, μία είναι η λέξη που χρειάζεται να έχεις στο μυαλό σου: Διαχρονικότητα. Είναι σημαντικό η γκαρνταρόμπα σου να αποτελείται από κομμάτια υψηλής ποιότητας και στυλ, τα οποία θα ευχαριστηθείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, ξανά και ξανά. Επενδύοντας σε μερικά μονόχρωμα και ευκολοφόρετα chinos, όπως το μαύρο, το καφέ, το γκρι, το μπλε ή το κόκκινο (για τους πιο τολμηρούς), θα έχεις δώσει τη λύση στο καθημερινό και ομολογουμένως βασανιστικό ερώτημα: «Τι να φορέσω σήμερα;».

Με ό,τι κι αν επιλέξεις να το σετάρεις από πάνω, είτε ένα πουκάμισο για τις ώρες που βρίσκεσαι στο γραφείο συνδυαστικά με ένα κλασικό rugby shirt ή ένα χοντρό πουλόβερ με πλέξεις, ένα χαλαρό hoodie με ένα ιδιαίτερο logo για τις βόλτες με τους κολλητούς, δεν υπάρχει αμφιβολία πως για μία ακόμη φορά, θα ξεχωρίσεις για την αισθητική σου!

 

5

 

Extra tip: Να ξέρεις πως το πράσινο και το κίτρινο είναι δύο χρώματα που θα φορεθούν πολύ μέσα στους επόμενους μήνες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που ακόμη και η Tommy Hilfiger τα έχει προσθέσει στη χρωματική της παλέτα. Με άλλα λόγια, μην διαστάσεις να τα συμπεριλάβεις στις εμφανίσεις σου, πραγματοποιώντας ένα τολμηρό στυλ που θα τις αναδείξει ακόμη περισσότερο.

 

6

 

Κλείνοντας, να θυμάσαι πως οι αγορές μέσω ίντερνετ κρύβουν πολλές «παγίδες» για τους καταναλωτές. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να επιλέγεις και να εμπιστεύεσαι καταξιωμένα brands, όπως η Tommy Hilfiger για παράδειγμα, τα οποία εκτός από μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε ανδρικά ενδύματα, διαθέτει και μοναδικές capsule συλλογές, όπως η TommyXZendaya, σχεδιασμένη με την Αμερικανίδα ηθοποιό Zendaya, η TommyXLewis με την υπογραφή του αγαπημένου ραλίστα Lewis Hamilton καθώς και η συλλογή TommyXMercedes. Μπαίνοντας στο εύχρηστο e-shop της Tommy Hilfiger, να είσαι σίγουρος πως θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για εσένα αλλά και για την χριστουγεννιάτικη gift list που ετοιμάζεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved