X-MAS GUIDE: Ξέρουμε τι θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ την περίοδο των γιορτών!

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να αποχαιρετίσουμε και τον προτελευταίο μήνα του έτους και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον ερχομό της νέας δεκαετίας αλλά και για τις γιορτές των Χριστουγέννων, που μας κάνουν να ανυπομονούμε. 

Η πόλη σύντομα θα «ντυθεί» με χιλιάδες γιορτινά λαμπιόνια, τα συνοικιακά ζαχαροπλαστεία θα πλημμυρίσουν την ατμόσφαιρα λαχταριστές μυρωδιές, τα ραδιόφωνα θα παίζουν νυχθημερόν γνώριμες αισιόδοξες μελωδίες και εσύ, δεν μπορείς παρά να αναρωτιέσαι ήδη, με ποιον τρόπο θα καταφέρεις να «μπεις» στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ανέκαθεν το πρόβλημα με τις γιορτές, είναι πως ενώ τις περιμένουμε από αρχές Νοεμβρίου, παρασυρμένοι από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις, καθυστερούμε να συνειδητοποιήσουμε πως έχουν ξεκινήσει και μέχρι να το καταλάβουμε, το ημερολόγιο έχει περάσει ήδη στον Ιανουάριο.

Για να μην σε προσπεράσουν οι φετινές γιορτές και να μπορέσεις να τις απολαύσεις στο έπακρο, ένα είναι το μέρος που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς, και αυτό δεν είναι άλλο από τα πολυκαταστήματα notos! Εκεί, θα βρεις όλα τα αναγκαία items για να φέρεις στην επιφάνεια την πιο γιορτινή εκδοχή σου, καθώς και τα ρούχα που θα σε συντροφεύουν καθόλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων, από το πρωί έως το βράδυ!

 

Το σακάκι που θα σε κρατάει ζεστό και στυλάτο

Η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνεις πριν αρχίσεις να… εξοπλίζεσαι για την περίοδο των γιορτών, είναι να διαπιστώσεις τι υπάρχει και τι λείπει από τη ντουλάπα σου. Οι αποχρώσεις και τα μοτίβα που κυριαρχούν, είναι αυτά που θα σε κατευθύνουν για το σακάκι που θα επιλέξεις. Είναι σημαντικό το σχέδιο που θα διαλέξεις, να μπορεί να φορεθεί και σε λιγότερο επίσημες περιστάσεις που θα ακολουθήσουν στο μέλλον, όπως είναι τα γενέθλια του κολλητού σου ή το πάρτι του γραφείου, για αυτό, προτίμησε να επενδύσεις σε ένα χρώμα ευκολοφόρετο, λόγου χάρη στο royal μπλε σκούρο της GANT, σε ένα πιο «ζεστό» όπως το μοντέρνο καρό των THE BOSTONIANS. Ό,τι κι αν επιλέξεις, μην ξεχνάς πως η ποιότητα του σακακιού οφείλει να είναι το βασικό κριτήριο για την τελική σου επιλογή.

5 

Gant – The Bostonians, notos.gr

 

 

Το πουκάμισο το θαλασσί

Πρόκειται για μία επιλογή που παραπέμπει σε επαγγελματικά meeting, είναι αρκετά φορεμένη και out of date, οπότε καλύτερα να την αποφύγεις. Αντίθετα, σύγχρονα και διαχρονικά χρώματα όπως το απαλό γκρι με μοναδική ανάγλυφη υφή της Lacoste, τα ζωηρά καρό και ριγέ της American Eagle που θα φοράς κάνοντας τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, καθώς και η κομψή αυστηρότητα των πουκαμίσων της Polo Ralph Lauren για τις πιο βραδινές εμφανίσεις σου, είναι βέβαιο πως θα σου χαρίσουν τα πιο πρωτότυπα και αξιοπρόσεκτα σύνολα. Να θυμάσαι πως το πουκάμισο, ειδικά όταν αυτό φοριέται κάτω από κάποιο χοντρό μονόχρωμο πουλόβερ, είναι η λεπτομέρεια που καθορίζει το ύφος ολόκληρου του ντυσίματος. Αν η χρωματική παλέτα που διαθέτεις δεν σε ικανοποιεί και αισθάνεσαι πως χρειάζεσαι μία ανανέωση, να είσαι σίγουρος πως στα πολυκαταστήματα notos, μπορείς μέσα από μία τεράστια ποικιλία, να συγκρίνεις πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις, μέχρι να επιλέξεις εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στο γούστο σου.

4

Lacoste - American Eagle - Polo Ralph Lauren, notos.gr

Extra tip: Αν η γκαρνταρόμπα σου δεν περιλαμβάνει κάποιο γιλέκο, η SELECTED έχει το απόλυτο black αξεσουάρ που θα αναδείξει και θα «δέσει» με τον πιο διαχρονικό τρόπο το πουκάμισο και το σακάκι που θα επιλέξεις να φορέσεις. Σε κάθε περίπτωση, ένα κομψό παπιγιόν ή μία γραβάτα DUR με κάποια χαριτωμένη «πινελιά», θα δώσει πολλούς extra πόντους στο σύνολό σου.

3

SELECTED – Dur, notos.gr

 

Ένα καλό ζευγάρι παπούτσια σε πάει… παντού

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζεις, είναι πως όσο κι αν έχεις προσπαθήσει να πετύχεις ένα αψεγάδιαστο look, υπάρχει μία λεπτομέρεια που αν πάει λάθος, μπορεί να… βουλιάξει το σύνολο και αυτή είναι βεβαίως τα παπούτσια. Το σχέδιο αλλά και η ποιότητα ενός παπουτσιού, είναι τα χαρακτηριστικά που μπορούν να κορυφώσουν με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο μία εμφάνιση. Για να μην σημειώσεις, λοιπόν, κανένα στυλιστικό ατόπημα, τα δερμάτινα oxford της Clarks ή ένα πιο μοντέρνο και νεανικό μποτάκι με την υπογραφή της Timberland, είναι οι… δικλίδες ασφαλείας που θα σε βγάλουν… αλώβητο από τη δύσκολη θέση! Επίλεξε μία απόχρωση που συμβαδίζει με τα ρούχα που υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σου και η οποία θα σου επιτρέπει να τα φοράς ακόμη και σε πιο καθημερινές περιστάσεις.

2

Clarks – Timberland, notos.gr

Κλείνοντας, όπως κάθε σύγχρονος gentlemen που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και εσύ οφείλεις να αφήσεις με κάποιον τρόπο το «στίγμα» σου, στα γιορτινά ρεβεγιόν που θα ακολουθήσουν. Μην ξεχάσεις, λοιπόν, να προσθέσεις στο καλάθι των αγορών σου, το ανδρικό άρωμα που θα δώσει μία πιο elegant ή μυστήρια «νότα» στις εμφανίσεις σου!

1

DSQUARED2 - Armani - Dolce&Gabbana, notos.gr

Μπες σήμερα κιόλας στο ηλεκτρονικό ή σε ένα φυσικό πολυκατάστημα notos και ανακάλυψε όλα τα σχέδια και τα αρώματα, που θα δώσουν στα φετινά Χριστούγεννα τη μοναδικότητα και το στυλ που τους αξίζει!

Info:

  • Αθήνα: Σταδίου & Αιόλου, τηλ.2103245811
  • Θεσσαλονίκη: Στοά Χιρς Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31, τηλ.2310 366600
  • Πειραιάς: Ηρ. Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού, τηλ.2104119811
  • Καλαμάτα: Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, τηλ.2721090077

Facebook: www.facebook.com/notosGreece/

Instagram: www.instagram.com/notosofficial/

YouTube: www.youtube.com/notosofficial



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved