4 διαχρονικά στυλ που λατρεύουν οι γυναίκες

Γιατί το κλασικό πάντα έχει πέραση.

Οι μόδες έρχονται και παρέρχονται και ποτέ σταθερές δε μένουν. Κάποτε ήταν πολύ cool να φοράς baggy jeans και αν τολμούσες να βάλεις skinny σε φωνάζανε φρικιό, τώρα όμως συμβαίνει ακριβώς το ανάποδο και τους «σωλήνες» που φοράγανε τα πανκιά στα Εξάρχεια τους βλέπεις στο Κολωνάκι. Βέβαια αυτά, όπως είπαμε, μόδες είναι. Παροδικές καταστάσεις με άλλα λόγια. Τα κορίτσια όμως, όπως είναι γνωστό, μπορεί να γλυκαθούν με κάποιους «περιστασιακούς ομορφονιούς» αλλά αυτό που πραγματικά λατρεύουν είναι οι διαχρονικές αξίες.

Έτσι υπάρχουν κάποια «αιώνια κομμάτια» στο ανδρικό ντύσιμο που αποτελούν μια καλή και σίγουρη λύση για να τραβάς τα βλέμματα των γυναικών. Κάποια στυλ που σε ανεβάζουν άμεσα level στα μάτια τους, αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις στην κατάλληλη περίσταση. Ακολουθούν παρακάτω πέντε παραδείγματα για το πώς πρέπει να τα φορέσεις και να  χαρίσεις λίγη από την αίγλη των αμερικάνών σταρ στην γκαρνταρόμπα σου (και πολύ πιθανόν στο κρεβάτι σου).

Μαύρο δερμάτινο α λα Michael Fassbender

leather jacket fassbender

Από τις εποχές του Μάρλον Μπράντο το κλασικό μαύρο δερμάτινο είναι κάτι οι γυναίκες ΣΕΒΟΝΤΑΙ και ενίοτε υποκλίνονται σε αυτό. Κουβαλάει μια μυρωδιά αλητείας πάνω του που τη γουστάρουν πολύ. Τα καλά παιδιά σε τελικά ανάλυση καμία δεν αγάπησε. Εσύ τώρα μπορείς να πας προς κλασικές επιλογές. Μόνο μείνε μακριά από τις  υπερβολές και μην αγοράσεις κάποιο «μηχανόβιο jacket» αν δεν έχεις μοτοσικλέτα! Και μην ξεχνάς: το δερμάτινο πολλές αγάπησαν, τη δερματίνη καμία!

 

Άσπρο πουκάμισο α λα David Bechham

white shirt ala david beckham

Από τα μπουζούκια μέχρι τις παρελάσεις, και από τους γάμους μέχρι τις γιορτές τα κορίτσια λατρεύουν να βλέπουν τα αγόρια τους να τα φοράνε. Δεν έχει δοθεί ακόμη επιστημονική εξήγηση για αυτό, ίσως τους βγάζει μια αίσθηση «αυτός το κούτελό του το έχει καθαρό». Κοίτα μονάχα να μη το βάλεις με κλασικό μαύρο παντελόνι διότι κινδυνεύεις να σε μπερδεύουν με τον σερβιτόρο –πράγμα που είναι κακό μονάχα όταν δεν δουλεύεις σέρβις.

 

3 piece κοστούμι α λα Jon Hamm

3 pice suit jon hamm

Κοστούμια υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά και είναι σίγουρο πως όταν δεν είναι «του μακαρίτη» οι γυναίκες γοητεύονται από αυτά. Χαρίζουν μία αίσθηση υπεροχής, ωριμότητας και προσεγμένου γούστου. Αυτά δε που θα σου δώσουν ακόμα περισσότερο αβαντάζ είναι τα 3 piece. Ο λόγος; Θυμίζουν ντετέκτιβ, θυμίζουν παλιούς σταρ του σινεμά, θυμίζουν στυλάτους γκάνγκστερ. Το είπαμε, καλώς ή κακώς, το «αδύνατο φύλο» (λέμε τώρα) αναζητάει συνήθως «ζόρικα πρότυπα».

 

Bomber Jacket α λα Justin Theroux

bomber ala justin theroux

Θα ρωτήσεις εύλογα «τι σκατά θέση έχει αυτό εδώ»; Και θα σου απαντήσουμε πως ένας μπουφάν με παράδοση 80 χρόνων προφανώς και έχει δικαίωμα να θεωρείται κλασιμό. Ένας jacket που φοράγανε οι μάχιμοι πιλότοι του Β΄ παγκοσμίου και, τελικά, δεν έφυγε ποέ από τη μόδα. Από τα οπαδικά 90s μέχρι τις σημερινές παγκόσμιες πασαρέλες ήταν πάντα εδώ. Θυμήσου το λύκειο, θυμήσου πως πάντα ο τύπος με το «φλάι» το κέρδιζε το κορίτσι μετά από τον τσαμπουκά με τους εξωσχολικούς. Και αν δεν τα θυμάσαι αυτά, δείξε στη δικιά σου το bomber που φοράει ο Ryan Gosling στο Drive και γράψε μας στα σχόλια τι σου είπε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved