Τώρα που έφτασε η νέα συλλογή Vans SK8-HI MTE 2.0 DX μας λες και έτοιμους για τον χειμώνα

Ή φοράς σωστό παπούτσι ή βγες έξω ξυπόλητος. 

Από την πρώτη εμφάνιση του Sk8-Hi στην αγορά το 1976, το αγαπημένο high-top, έχει υπάρξει ένα ανθεκτικό και εύχρηστο μοντέλο, για πολλά περισσότερα από το skating. Τώρα, με την παρουσίαση του νέου χειμερινού μοντέλου SK8-HI MTE 2.0 DX, σχεδιασμένο για να αντέχει στα στοιχεία της φύσης, ο άσχημος καιρός ή το δύσκολο έδαφος δεν θα είναι πρόκληση για την εμβληματική σιλουέτα της Vans.

Με ανδρικές και γυναικείες προτάσεις, το ήδη εξαιρετικά αδιάβροχο πάνω μέρος του SK8-Hi, αναβαθμίζεται στη γλώσσα και τη φτέρνα με ειδικό “easy on and off” βοήθημα, καθώς και λαστιχένιο προστατευτικό των δαχτύλων στο μπροστινό μέρος για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

RE

Το μοντέλο διαθέτει MTE 360 Τεχνολογία Διατήρησης Θερμότητας στο εσωτερικό του, η οποία διατηρεί τα πόδια στεγνά και ζεστά, σε κρύες και βροχερές συνθήκες, ενώ με την προσθήκη UltraCush sock liner & achilles cushioning, παρέχει και απόλυτη άνεση.

H τραχιά και ισχυρή MTE σόλα του, που έρχεται σε επαφή με το έδαφος, ολοκληρώνει το σύνολο των χαρακτηριστικών του SK8-HI MTE 2.0 DX, αξιοποιώντας 20 χρόνια εμπειρίας κατασκευής snow boots, για τη μεγαλύτερη δυνατή πρόσφυση στο πάτημα. Όλες οι λεπτομέρειες κατασκευής δένουν αρμονικά, για να εξασφαλίσουν ότι το συγκεκριμένο υπόδημα πηγαίνει παντού και αποδίδει σαν πραγματική μπότα για όλα τα εδάφη, ενώ εξακολουθεί να φαίνεται κομψό και μοντέρνο, για καθημερινή χρήση και στην πόλη.

Το ανδρικό SK8-HI MTE 2.0 DX είναι διαθέσιμο σε συνδυασμό χρωμάτων μπεζ (dirt) και λευκού, ενώ το γυναικείο μοντέλο αντίστοιχα σε συνδυασμό ανοιχτού μωβ (βαλεριάνα) και λευκού.

HO19 SK8HI MTE LIFESTYLE GROUP 802

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και Athens Metro Mall, στα νέα καταστήματα στο Golden Hall και το Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, στο Nicosia Mall στην Κύπρο, στα official corner της Vans στο Attica City Link, στο Notos Αθήνας & Θεσσαλονίκης και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.