To tie bar δεν είναι μόνο για τον Beckham

Το αξεσουάρ που θα απογειώσει το στυλ σου.

Αν το φορούσες την δεκαετία του ’50 στην Αμερική, ήσουν τύπος που δούλευε σε γραφείο. Όχι δεν κάνουμε πλάκα. Το tie bar ήταν αναγνωριστικό του υπαλλήλου σε γραφείου και δει σε καλή εταιρεία. Οι εποχές ωστόσο αλλάζουν. Σήμερα το tie bar είναι αναγνωριστικό του καλαίσθητου ντυσίματος. Του άντρα που θέλει το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή του. Έτσι και αλλιώς η αλήθεια είναι πως σαν άντρες δεν έχουμε και πολλά αξεσουάρ να ξεχωρίζουν. Αν θες να το δοκιμάσεις με το σακάκι και την γραβάτα σου, θυμήσου τους παρακάτω κανόνες:

1. Το tie bar δεν είναι ποτέ μεγαλύτερο από το πλάτος της γραβάτας. Έρχεται να την υποστηρίξει όχι να την καλύψει. Αλλιώς δεν έχεις tie bar αλλά tie clip.

2. Δεν πηγαίνει ούτε πολύ ψηλά, ούτε πολύ χαμηλά. Το ιδανικό σημείο είναι κάπου ανάμεσα στο πρώτο κουμπί του σακακιού και 3-4 πόντους κάτω από τον κόμπο της γραβάτας.

3. Σιγουρέψου πως το tie bar δεν κρατάει μόνο την γραβάτα αλλά και το πουκάμισο.

4. Δώσε μία μικρή άνεση στη γραβάτα σου. Από το σημείο που έχει κάτσει το tie bar, το πάνω μέρος  της γραβάτας μπορεί να έχει -αν το επιθυμείς- μία μικρή κλίση.

Τέλος θυμίσου ότι το σακάκι δεν είναι απαραίτητο.  Ένα καλό πουκάμισο κάνει εύκολα τη διαφορά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved