Ο σοφιστικέ Eric Clapton των ‘90s και το στυλ που μπορείς να μιμηθείς

Το ντύσιμό του σου δείχνει το δρόμο για να γίνεις ένας εκλεπτυσμένος ροκ σταρ.

Ήταν από τους πρωτεργάτες του ψυχεδελικού ροκ κινήματος στα ‘60s. Από τότε, μέχρι και σήμερα, εξακολουθούν κάποιοι να αποφεύγουν το όνομα Eric Clapton όταν αναφέρονται σε εκείνον και να το αποκαλούν «God», αφού για πολλούς, είναι ο Θεός της κιθάρας. Ευθύνεται για πολλές μουσικές επιτυχίες και δίκαια, είναι στη λίστα με τους μεγαλύτερους μουσικούς όλων των εποχών.

Το ρολόι του Marlon Brando έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία

Το «Wonderful Tonight», το «Layla» και η διασκευή στο κομμάτι του Bob Marley, «I Shot the Sheriff», είναι κάποια από τα τραγούδια του που παρά τα χρόνια, ακούγονται στο ραδιόφωνο λες και είναι η πρώτη φορά, ή τουλάχιστον, έτσι νιώθει ο ακροατής κάθε φορά που φτάνουν στα αφτιά του οι χαρακτηριστικές μελωδίες τους.

 

 

Καθώς η ζωή προχωρά, εκτός από τις μουσικές προτιμήσεις ή κατευθύνσεις μας, αλλάζουν και τα γούστα μας. Ο Eric Clapton, όταν αποφάσισε πως το μακρύ μαλλί κουράζει και το υπερβολικό μούσι είναι βαρύ, αποφάσισε να αλλάξει και το στυλ του. Όταν έφτασαν τα ‘90s, έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του και η αλλαγή στην γκαρνταρόμπα του ήταν εμφανής, όπως και η πιο soft μουσική του.

Το πιο σοφιστικέ στυλ, 30 χρόνια μετά, στέκεται περήφανα, όπως εκείνος κάποτε στη σκηνή. Δε χρειάζεται να είσαι καλός στην κιθάρα για να το αποκτήσεις, άλλωστε, όσο και να προσπαθήσεις να παίξεις όπως εκείνος, δεν θα τα καταφέρεις. Έτσι, θα ήταν καλύτερο να αντιγράψεις το ντύσιμο του, αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο.

Δες τις φωτογραφίες που ακολουθούν, κοιτάξου στον καθρέφτη και παίξε την αόρατη κιθάρα σου.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved