Οι μπότες του Brad Pitt έχουν μπει ήδη στο μάτι του ανδρικού κοινού

Το Once Upon A Time in Hollywood φέρνει trends των 70s.

Περίεργο δεν είναι; Σε παλιές του συνεντεύξεις, ο Brad Pitt είχε κατακεραυνώσει ουκ ολίγες φορές το 70s στυλ, αναφέροντας μάλιστα σε γνωστό περιοδικό πως πρόκειται «για μία μπερδεμένη μόδα που δεν ήξερε τι να δηλώσει». Βέβαια θα πεις ότι ήταν νέος και σαν νέος στήριζε τα 90s στα οποία έκανε και το μεγάλο «μπαμ», αλλά τι γίνεται όταν φτάνεις στα 55 σου χρόνια; Αλλάζεις σωστά; Κάπως έτσι φαίνεται ότι έγινε και με τον ηθοποιό στο Once Upon a Time in Hollywood, τη νέα ταινία του Tarantino.

 

 

Θα πεις βέβαια πως έγινε για τις ανάγκες της ταινίας. Όμως o Brad Pitt όχι μόνο δείχνει μοναδικός στο 70s look του ως Cliff Booth (σ.σ.: ο χαρακτήρας της ταινίας είναι βασισμένος πάνω στον Hal Needham), αλλά έχει ξεχωρίσει ήδη για ένα μοναδικό αξεσουάρ: τις Minnetonka μπότες του οι οποίες μάλιστα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1969 – το ίδιο έτος δηλαδή που εξελίσσονται και τα γεγονότα στην ταινία.

Δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν ο κορυφαίος της παραγωγής που το παρατήρησε και τις πρότεινε για τον ηθοποιό, αλλά εικάζουμε πως τα εύσημα πρέπει να πάνε στην κορυφαία Arianne Philipps που οι ενδυματολογικές της προτάσεις έχουν ξεχωρίσει και για ταινίες όπως το Kingsman: The Secret Service και έχει συνεργαστεί επίσης με αστέρες όπως είναι ο Lenny Kravitz και ο Justin Timberlake. Αυτό το λες και καλό βιογραφικό. Το καλύτερο με τις Minnentonka μπότες ωστόσο, δεν είναι μόνο το καουμπόικο theme τους, αλλά η εξωφρενικά φθηνή τιμή τους (σ.σ.: τις βρίσκει με λιγότερα από 60 ευρώ στο διαδίκτυο) και πως φέρνουν μαζί τους ένα πιο καλοκαιρινό mood που συνδυάζεται με τα jeans σου και κοντομάνικα μπλουζάκια ή πουκάμισα.

brad pitt boots

Μέχρι την κυκλοφορία της ταινίας ωστόσο στις 22 Αυγούστου, έχεις χρόνο να πειραματιστείς. Μέχρι να ανέβει στο Θεό η τιμή τους δηλαδή…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved