Keep it cool: Αυτά τα tips θα σου χαρίσoυν το grand style των αγαπημένων σου πρωταγωνιστών!

Πετσέτα θαλάσσης, «τσεκ». Μαγιό, μετά από ατελείωτο ψάξιμο σε πολυκαταστήματα και βιτρίνες, «τσεκ». Αντηλιακό «τσεκ». 

Δεν συμφωνείς με τα στερεότυπα, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η λίστα με τα πράγματα που χρειάζεσαι μαζί σου στις διακοπές είναι αμελητέα, σε σύγκριση με εκείνα που χρειάζεται μία γυναίκα. Αυτό αναπόφευκτα σημαίνει πως δεν έχεις και απεριόριστα περιθώρια να ξεχωρίσεις με το στυλ σου, εκτός βέβαια αν επενδύσεις… έξυπνα στα σημεία που πρέπει. Ποια είναι αυτά; Τα γυαλιά ηλίου σου φυσικά.

Απλά προσπάθησε να διδαχθείς από τους μεγάλους «δασκάλους» του Hollywood, τον Daniel Craig ως  «πράκτορα 007», τον «ταξιτζή» του De Niro, τον «The Dude» του Jeff Bridges, τους Blues Brothers και τον «σημαδεμένο» Al Pacino πίσω στο 1983. Το κοινό που έχουν όλες οι παραπάνω εμβληματικές μορφές, είναι πως κατάφεραν να περάσουν την έννοια του coolness σε άλλα επίπεδα, ακριβώς επειδή έκαναν την ιδανική επιλογή γυαλιών ηλίου. Αν θες, λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι να δείχνεις ακόμη πιο… grand και να κυκλοφορείς με τον ακαταμάχητο «αέρα» ενός σταρ του σινεμά, ένα legit ζευγάρι γυαλιά ηλίου από τα καταστήματα Grand Optical, είναι το δώρο που ανυπομονούσες να κάνεις στον εαυτό σου! Εκεί, όχι μόνο θα μπορέσεις να βασιστείς στην έμπειρη γνώμη του εξειδικευμένου προσωπικού οπτικών (οι οποίοι, με την ευκαιρία, αν θες σου κάνουν και έναν δωρεάν έλεγχο όρασης), αλλά μέσα από μία εξαιρετικής ποιότητας γκάμα σχεδίων και χρωμάτων γυαλιών ηλίου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις το ζευγάρι που θα «κουμπώσει» καλύτερα στο στυλ σου.

 

Clap Travis Bickle GIF - Clap TravisBickle TaxiDriver GIFs

 

Για να μην πελαγώσεις από το ψάξιμο και τις ατελείωτες δοκιμές διαφορετικών σχεδίων, τα GrandOptical μας έδωσαν μερικά εύστοχα tips που, ανάλογα με την προσωπικότητα και το καλοκαιρινό σου mood, θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις τελικά, το ιδανικό ζευγάρι γυλιών ηλίου για σένα!

 

Για σένα που… δαμάζεις τα κύματα

Αν αυτό που απολαμβάνεις περισσότερο την περίοδο του καλοκαιριού είναι να… θαλασσοδέρνεσαι προσπαθώντας να σταθείς «λαμπάδα» πάνω σε πέδιλα, να ξαπλώνεις πάνω σε σανίδες, να «απογειώνεσαι» κάνοντας τολμηρά freestyle κόλπα kite surf που «κόβουν» την ανάσα και να τεστάρεις συνεχώς την αδρεναλίνη σου μέσω των θαλάσσιων σπορ, τα γυαλιά ηλίου για σένα πρέπει να λειτουργούν και ως ένα είδος «εργαλείου», ως ένα απαραίτητο κομμάτι του εξοπλισμού σου. Ένας σκελετός REVO, ένα Carrera με πράσινο καθρέφτη ή κυκλικό σχέδιο, ή ένα Oakley με πρωτοποριακό κίτρινο φακό, διάφανο ή Polished Clear «σώμα», είναι μόνο μερικά από τα ειδικά σχεδιασμένα γυαλιά για τους ορκισμένους λάτρεις της δράσης και του αθλητισμού. Να είσαι σίγουρος πως μία από τις παραπάνω επιλογές, όχι μόνο θα αναβαθμίσει την εικόνα σου, αλλά θα σε κάνει να αισθάνεσαι άτρωτος σε «κλίμακα» και επίπεδα Tony Montana. Ναι δεν υπάρχει αμφιβολία, «the world is yours»!

Editor's Choice:

Hawkers H10FHX0101

8436553679578 angle 03 hawkers h10fhx0101 One Downtown black dark

OAKLEY OO9013 Violet

grandoptical sunglasses oakley OO901324 305

 

Scarface GIF - Scarface Gangster AlPacino GIFs

 

Extra tip: Επειδή όταν παρασύρεσαι από την ένταση και το κύμα, το τελευταίο πράγμα που σε απασχολεί είναι τα γυαλιά σου, έχει σημασία να γνωρίζεις πως οτιδήποτε και αν πάει στραβά, η GrandOptical σου παρέχει πρωτοποριακά πακέτα εγγύησης κατά της θραύσης, δωρεάν επισκευής και αντικατάστασης σε περίπτωση φθοράς.

 

Για σένα που ξεχωρίζεις για το γούστο σου

Από την άλλη, αν αυτό που σε ξεχωρίζει ακόμη και εν μέσω καύσωνα είναι το διαχρονικό και εκλεπτυσμένο γούστο σου, το γεγονός δηλαδή πως μπορείς και ισορροπείς σαν… μαέστρος ανάμεσα στο κλασικό και το σύγχρονο, η φράση «Look Grand Buy Smart» είναι αυτή που σε περιγράφει καλύτερα. Χωρίς να κάνεις την παραμικρή έκπτωση στις υψηλές απαιτήσεις σου, αποδεικνύεις πως το αυθεντικό στυλ δεν χρειάζεται να είναι ακριβό απαραίτητα. Εμπνευσμένος από τα style icon του παρελθόντος και ακολουθώντας τα «χνάρια» τους, τα διαχρονικά σχέδια της HUGO BOSS, η Julius με τους κομψούς λεπτεπίλεπτους σκελετούς, η Tommy Hilfiger με τα ολόχρυσα aviator ή τα ορθογώνια full rim, η Prada Linea Rossa με τις λαμπερές λεπτομέρειες, οι σκελετοί της Persol σε smooth havana αποχρώσεις και η RayBan με τον πάντα σύγχρονο πράσινο φακό, το μαύρο «μυστηριώδες» περίγραμμα ή το μεταλλικό ασημί brushed σχέδιο -για τους μεγαλύτερους clubmasters-, ξέρεις πως είναι οι οικονομικές επιλογές που σου επιτρέπουν να ελίσσεσαι με στυλ και να παραμένεις προσεγμένος στο ύψος κάθε περίστασης. Είτε αυτή είναι μία «κοστουμάτη» Δευτέρα στο γραφείο, είτε μία κοντινή μονοήμερη απόδραση με τη μηχανή και τους κολλητούς σου, εσύ θα αποπνέεις στο πέρασμά σου την ίδια διακριτική αλλά απαράμιλλη γοητεία με τον «King of Cool» Daniel Craig. Γιατί ο Daniel ξέρει…

Editor's Choice:

 

RayBan Blaze Clubmaster

grandoptical sunglasses rayban blaze clubmaster 8053672886689

Persol 0PO6649SM

Grand Optical sunglasses persol 0po6649sm 8056597045629

 

 Daniel Craig GIF - DealWithIt DanielCraig 007 GIFs

 

Για σένα που θες ατελείωτο chilling  

Το καλοκαίρι για έναν άνετο και χαλαρό τύπο όπως εσύ, δεν θα μπορούσε παρά να είναι η εποχή σου…  Όσο ο υδράργυρος «ανεβαίνει», τόσο λιγότερα πράγματα σε απασχολούν. Το μόνο που σκέφτεσαι σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι η στιγμή που θα ξυπνήσεις το Σάββατο, θα φορέσεις βιαστικά το χαβανέζικο πουκάμισο,  και θα κατέβεις παραλία με το υπόλοιπο crew. Θα παίξετε ρακέτες -οι άλλοι βασικά ενόσω εσύ χαλαρώνεις- τάβλι, θα απολαύσετε μερικές «παγωμένες» ξαπλωμένοι σε βολικές σεζλόνγκ, ενώ οι επανειλημμένοι παφλασμοί θα σας γαργαλάνε τις πατούσες και θα σας «βυθίζουν» στην απόλυτη γαλήνη της μεσημεριανής ραστώνης. Για να μην βάζεις επιπλέον σκοτούρες στο κεφάλι σου, δημοφιλή brand όπως η Polaroid με την τεχνολογία πολωτικών φακών που ξεκουράζει τα μάτια και τo πρακτικό PLD μοντέλο, η Hawkers με τους «φευγάτους» συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και την total black επιλογή ενός organic full rim, η Havaianas, η «από άλλο πλανήτη» Solaris με τους «ψαγμένους» γαλάζιους φακούς αλλά και άλλα brand τα οποία κατασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά όπως είναι η InStyle, η MikiNinn και η Unofficial με το total black aviator, είναι οι προτάσεις για τις οποίες ακόμη και η αυτού μεγαλειότητα «His Dudeness», Jeffrey Lebowski θα έσκιζε τα «πτυχία» του στο άραγμα.

Editor's Choice:

 

JULIUS JSGM31 Black

 julius

Unofficial UNGM09

Grand Optical sunglasses unofficial ungm09 8719154317415 black

The Big Lebowski The Dude GIF - TheBigLebowski TheDude Car GIFs

 

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως πέρα από την εμφάνιση και το στιλ , τα γυαλιά ηλίου είναι ο απόλυτος και αναγκαίος «σύμμαχος» για την υγεία των ματιών σου. Μην χάνεις άλλο καιρό, από τις 8/7 έως και τις 31/8, η αλυσίδα οπτικών καταστημάτων GrandOptical έχει μοναδικές προσφορές που «αγγίζουν» το 72% σε γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως* (*με bronze πακέτο φακών. Το εξειδικευμένο προσωπικό τους, είναι πάντα πρόθυμο να σε βοηθήσει να βρεις το ζευγάρι που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved