5 μαθήματα στιλ από τον Bruce Springsteen

Καιρός να αναδείξεις την πιο ανέμελη και πιο μποέμ πλευρά σου.

Δεν τον φωνάζουν τυχαία The Boss. Ο Αμερικανός τραγουδιστής, στα 70 του πια, κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του δίσκο με το όνομα Western Stars και έδειξε πως, η καλή μουσική, όπως και η έμπνευσή της, δεν κοιτάζει ηλικίες. Αν κάποιος περίμενε μια μέτρια δουλειά, τότε κακώς την περίμενε, αφού εκτός από αδιάβαστος ήταν και λάθος ενημερωμένος. Πότε μας απογοήτευσε ο Bruce για να μας απογοητεύσει τώρα;

 Πέρα από τις πολλές του επιτυχίες, τον σεβασμό που έχει κερδίσει από πολλούς μουσικούς και τη δυναμική που εκπέμπει με αποτέλεσμα να επηρεάζει άμεσα τη σύγχρονη μουσική, ο Bruce Frederick Joseph Springsteen, έχει καθιερώσει και το δικό του, ιδιαίτερο στιλ. Τα επόμενα 5, αυτοτελή μαθήματα, δεν υπόσχονται το τέλειο στιλ, αφού κάτι τέτοιο είναι υποκειμενικό, υπόσχονται όμως να σου δώσουν μια διαχρονικότητα, παρόμοια με αυτή της ανέμελης μουσικής του.

Μάθημα πρώτο: Τραγιάσκα

 

4dd98f4dcb04191dfda7b499847ae77b

 

Για να είμαστε ειλικρινής, δεν ταιριάζει σε όλους και το σημαντικότερο, δεν μπορούν να το υποστηρίξουν αρκετοί αυτό το ιδιαίτερο αξεσουάρ. O Springsteen, μπόρεσε και το έφερε στα μέτρα του. Άλλωστε, μιλάμε για τον τύπο που τραγούδησε το Βetter Days, τα πάντα μπορεί να κάνει. Επίσης, φόρεσε την τραγιάσκα πριν η σειρά Peaky Blinders την κάνει ευρέως γνωστή. «Been there, done that», ψιθυρίζει αυτή τη στιγμή.

Μάθημα δεύτερο: Κράτα το πουκάμισό σου λίγο ανοιχτό

 

1 uEXTLgraH uP rhHoW10Iw

 

Για ένα περίεργο λόγο, τα τελευταία χρόνια, εξαπλώθηκε σαν ιός η συνήθεια να κουμπώνουμε μέχρι και το τελευταίο κουμπί του πουκάμισού μας. Ο Springsteen, θέλοντας να αναδείξει το κάπως μπλαζέ ύφος του και την μποέμικη διάθεσή του στη σκηνή, δεν το έκανε ποτέ. Και καλά έκανε. Καλύτερα να ακολουθήσεις το παράδειγμά του.

Μάθημα τρίτο: Δερμάτινο μπουφάν

 

bruce springsteen wrecking ball promo custom 75e9bec95837f36b07966dd2b41be30ab7370fa4 s800 c85

 

Ας είμαστε ρεαλιστές. Το δερμάτινο μπουφάν, πάντα θα τραβάει πάνω του τα βλέμματα και αυτό είναι λογικό. Έχει και μάλλον πάντα είχε, την ικανότητα να συνδυάζει την επαναστατικότητα με το πιο σκληρό, πιο «βρόμικο» στιλ. Μήπως να το προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου;

Μάθημα τέταρτο: Λευκό φανελάκι

 

alexi lubomirski esq120118bruce001 1543258273

 

Ποτέ δεν πρόκειται να εκλείψει και ποτέ δεν πρόκειται να φύγει από τη μόδα. Το λευκό φανελάκι μπορεί αν γίνει ο καλύτερός σου φίλος και εκτός από οικονομικό, είναι και στιλάτο. Θες να πας μια βόλτα στην παραλία; Θες να το συνδυάσεις με ένα σακάκι; Θες να ανέβεις στη σκηνή σαν τον Bruce; Τα πάντα μπορείς να κάνεις μαζί του.

Μάθημα πέμπτο: Μην αποφεύγεις τα denim

 

bruce springsteen 1984 billboard 650 0

 

Ήξερες πως τον φωνάζουν και Bruce Springsjean; Ο λόγος, αν τον έχεις παρακολουθήσει έστω και λίγο σε κάποιες από τις live εμφανίσεις του, είναι γνωστός. Ο τραγουδιστής έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα denim και τα φόρεσε, ίσως καλύτερα από τον καθένα.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved