Style Crush: Δεν υπάρχει τίποτα το «παράξενο» πάνω στον Joe Keery

O 27χρονος πρωταγωνιστής της σειράς «Stranger Things» είναι το νέο, αγαπημένο παιδί του διεθνούς fashion crowd και υπάρχει λόγος γι' αυτό. 

4 Ιουλίου, την «Μέρα Ανεξαρτησίας» των Αμερικανών, βγαίνει στο Νetflix η τρίτη σεζόν μίας από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων σεζόν, του «Stranger Things». Της σειράς που έκανε ακόμα και τους πιο «σκληρούς» να νοσταλγήσουν τα 80s, τη σειρά που μας έκανε να θυμηθούμε γιατί αγαπούσαμε τα «Goonies», τον «E.T» και κλαίγαμε με το «Stand by me».

Τη σειρά-ωδή στην ανέμελη γοητεία της δεκαετίας του 1980 αλλά και σε μία από τις βασικές αιτίες που το πομπώδες στυλ των 80s είναι και πάλι hot. Kαι μιας που γράφουμε για πομπώδες στυλ, δεν μπορεί παρά να έχεις προσέξει το ντύσιμο, το ύφος και φυσικά το μαλλί του πρωταγωνιστή της, του 27χρονου Joe Keery. O «Steve Harrington» μέσα σε δύο σεζόν μεταλλάχθηκε από τον απόλυτο «bullie» στον «γόη με τη χρυσή καρδιά που σώζει τον κόσμο» και μπορεί να μην έχει «κερδίσει» -τη στιγμή τουλάχιστον που γράφονται αυτές οι γραμμές- το κορίτσι, αλλά έχει κερδίσει τη συμπάθεια και την εκτίμησή μας, τόσο ως προς τον ρόλο του όσο και ως προς το στυλ του.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

Let it rip! #legitimate

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joe Keery (@uncle_jezzy) στις

 

Retro -προφανώς! – δόσεις αυθεντικού coolness της δεκαετίας του 90 αλλά και με μία εσανς grudge rock star που παίζει ακόμα κιθάρα στο γκαράζ κάτω από το πατρικό του, ο Joe ερμηνεύει, συμπεριφέρεται και ντύνεται σαν το cool φίλο που όλοι θα θέλαμε να είχαμε. Και αυτό είναι στυλ. Χαμηλοκάβαλα jeans, κοτλέ παντελόνια, second hand parka, πανωφόρια με τονισμένους ώμους, logo T-shirts και φθαρμένα sneakers, αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους. Ο ίδιος δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο αμερικανικό GQ «πως ποτέ δεν σκέφτεται δεύτερη φορά τι να φορέσει για να βγει από το σπίτι». Η αλήθεια είναι πως αν τα καταφέρνει τόσο καλά με την πρώτη, δεν υπάρχει λόγος. Το μόνο «παράξενο» που βρίσκουμε πάνω του είναι το πώς τα μαλλιά του δείχνουν τόσο υπέροχα 24 ώρες το 24ωρο αλλά αυτό είναι ένα άλλο, εντελώς διαφορετικό άρθρο από μόνο του. Στην παρακάτω gallery θα βρεις έξι πράγματα που δεν ήξερες για τον Keery και πιθανότατα σε αφορούν, είτε εισαι fan της σειράς είτε απλά γνήσιος οποδός της υψηλής αισθητικής και του ανεπιτήδευτους στυλ... ο Jοe «παίζει μπαλίτσα» και στις τρεις κατηγορίες. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved