Με τα γυαλιά του Big Lebowski θα καταλάβεις ότι έφτασε καλοκαίρι

Το ζευγάρι που θέλει κάθε ωραίος τύπος εκεί έξω.

Πες ό,τι θέλεις για το Big Lebowski. Ότι σε χάλασε. Ότι δεν είναι η ταινία που περίμενες και που για τους δικούς σου λόγους δεν σε έπεισε. Όμως η ταινία είχε ένα δικό της μοναδικό ατημέλητο στυλ. Ο ίδιος ο Jeff Bridges είχε ένα μοναδικό στυλ, που έκαναν τον Dude ορόσημο στον κινηματογράφο αλλά και στη φιλοσοφία του «δεν με νοιάζει κανείς και τίποτα». Θυμήσου το.

 

 

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την φιλοσοφία αλλά μπορούμε σίγουρα να κάνουμε για το στυλ. Ή μάλλον για τα γυαλιά του. Γιατί μέχρι και σήμερα, τα Vuarnet LEGEND 03 έγιναν διάσημα από το κορυφαίο κεφάλι του Bridges και συνεχίζουν να πωλούνται σαν ζεστά ψωμάκια εξαιτίας του χαρακτηριστικού του ρόλου. Το ζευγάρι συστήθηκε για πρώτη φορά το 1962 όταν τα γυαλιά προοριζόντουσαν για τους πιλότους της αμερικανικής αεροπορίας. Φυσικά κατάφεραν να περάσουν στην ποπ κουλτούρα και να φτάσουν να είναι διάσημα μέχρι σήμερα.

Εδώ μέχρι και ο Thor υιοθέτησε το στυλ του στο Avengers.

Μπορείς να τα αποκτήσεις εδώ. Και γιατί όχι εδώ που τα λέμε; Με το γυαλί του Dude θα υποδεχτείς το καλοκαίρι όπως αρμόζει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved