O «Theon Greyjoy» είχε ένα τραγικό ρόλο, ο Alfie Allen έχει ένα μοναδικό στυλ

Ο ηθοποιός του Game of Thrones μπορεί να μην έκατσε στον «Θρόνο της Αλμύρας» των Σιδηρογέννητων, αλλά στην «πραγματική ζωή» έχει class και αισθητική γαλαζοαίματου.

Aν υπήρχε ένας ήρωας στο Game Of Thrones που κάθε φορά που τον έβλεπες «σφιγγόταν» λίγο παραπάνω το στομάχι σου, αυτός ήταν ο Theon Greyjoy. Ξεκίνησε ως «bad boy» του Winterfell, πέρασε από την φάση «Reek» όταν τον βασάνιζε, με τρόπους που δεν θέλουμε ούτε να ανακαλέσουμε στη μνήμη μας, ο Ramsay Bolton και εκεί που βρίσκει τη δύναμη και δραπετεύει και επανενώνεται με τους Σιδηρογέννητους και επιστρέφει στον Βορρά να υπερασπιστεί την τιμή του και τη ζωή των Starks… πέφτει ηρωικά μαχόμενος. Πιο ηρωικά ίσως δεν πέθανε και κάνεις σε όλη τη σειρά –να τα λέμε και αυτά- και περισσότερες ερμηνευτικές εναλλαγές ίσως δεν είδαμε και σε κανέναν άλλον ηθοποιό, τόσο έντονες όσο στον Alfie Allen.

O 32χρονος ηθοποιός από το Λονδίνο είναι «γόνος» σπουδαία, βρετανικής, καλλιτεχνικής οικογένειας. Η μητέρα του είναι κινηματογραφική παραγωγός, ο πατέρας του ηθοποιός και η αδερφή του μία από τις πιο γνωστές Αγγλίδες τραγουδίστριες, η Lily Allen.Eπίσης ο ίδιος είναι ένας από τους πιο στυλάτους «δανδήδες» του σύγχρονου, ευρωπαϊκού star system. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, λατρεύει τα slim fit κοστούμια, τις κλασικές, γκρι, καφέ, μπορντό αποχρώσεις, αλλά δεν διστάζει να φορέσει ακόμα και smoking αν το επιτρέπει η περίσταση. Aν, λοιπόν, τον είχες κατατάξει στο μυαλό σου στην κατηγορία «μίζερος, εναλλακτικός ηθοποιός, το classy και σοφιστικέ στυλ που αποπνέει θα σε κάνουν να αλλάξεις την «κατηγοριοποίησή» σου. Γιατί ήταν αδικημένος στη σειρά, ας μην είναι αδικημένος και στη μόδα...

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

#ew #entertainmentweekly #angles pics by @marchomstudio ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alfieallen (@alfieeallen) στις



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved