O Jude Law κάνει κάτι πολύ κομψό όταν φοράει το σακάκι του

Αυτή τη στιγμή κάνει γυρίσματα στη Βενετία για τη νέα σειρά του HBO, «The New Pope» και όλος ο πλανήτης ασχολείται με το πόσο του πάνε τα speedos. Eμείς κάνουμε ότι δεν είδαμε τις φωτογραφίες με μαγιό και συνεχίζουμε να εστιάζουμε στις πιο corporate εμφανίσεις του.

Στα 46 του χρόνια ο Jude Law είναι «πιο ωραίος από ποτέ» και δεν το γράφουμε απλά για να αναπαραγάγουμε αυτό το δημοσιογραφικό κλισέ που λέμε για όλους τους ζεν πρεμιέ των 90s που έχουν περάσει πλέον τα 45. Το εννοούμε και η φρενίτιδα που προκλήθηκε στα social media –κυρίως από τον γυναικείο πληθυσμό- όταν βγήκαν στη δημοσιότητα οι νέες φωτογραφίες του με μαγιό, το αποδεικνύουν. Το σώμα του είναι μυώδες, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πιο αδρά από ποτέ και ο «Νew Pope», η συνέχεια της τηλεοπτικής σειρά του HBO, «The Young Pope», αναμένεται να γίνει talk of the town τους επόμενους μήνες που θα αρχίσει να προβάλλεται.

Στην «καλύτερή του φάση», λοιπόν, ο βρετανός ηθοποιός και στην πιο ώριμη στυλιστικά ερχόμαστε να προσθέσουμε εμείς. Βελούδινα blazers, γκρι κοστούμια με κόκκινη ποσέτ, λευκά chinos και καρό πουκάμισα είναι μερικά από τα κομμάτια-κλειδιά αν θες να αποκωδικοποιήσεις το στυλ του. Υπάρχει όμως ακόμα μία μικρή, ενδυματολογική λεπτομέρεια που καθορίζει όλες τις red carpet εμφανίσεις του με σακάκι: είτε είναι τρίκουμπο, είτε δίκουμπο, κλείνει πάντα μόνο το πρώτο κουμπί του. Αυτό το κάνει για να υπάρχει κίνηση στο ρούχο τη στιγμή που βάζει το χέρι του στη μία τσέπη και ποζάρει μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Αυτομάτως το look φαίνεται πιο αντισυμβατικό και πιο νεανικό από το να πόζαρε με τελείως κουμπωμένο το αυστηρό σακάκι του. Ένα εύκολο fashion twist από ένα υπέρκομψο star!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved