Η ζακέτα του Kurt Cobain θα σε προστατέψει από την ψύχρα

Η απόλυτη επιβεβαίωση της Ελληνίδας μάνας.

Η υπόθεση «ζακέτα» ανάμεσα στην Ελληνίδα μάνα και τον γιο, θα μπορούσε να είναι και κάποιο αστικό στόρι σε βιβλίο του Ρόμπινς. Εκείνη σε φωνάζει να την πάρεις ακόμη και αν φοράς παλτό, εσύ κλείνεις την πόρτα πίσω σου λέγοντας «άσε μας ρε μάνα» και η ιστορία επαναλαμβάνεται συνεχώς σαν να βρίσκεσαι στην Ημέρα της Μαρμότας.

rv

Να όμως που η ζακέτα έχει επανέλθει στη μόδα. Και δεν μιλάμε για τα hoodies με το φερμουάρ όπου έτρεχε ο Μπαλμπόα στους δρόμους. Λέμε για την πλεκτή, την ριχτή, με ή χωρίς το κουμπί. Αυτό το αμπέχωνο που φορούσε ο Cobain στην acoustic εμφάνιση του για το MTV. Που  άθελά του επηρέασε την μόδα σε τέτοιο σημείο, ώστε η εμφάνιση της παρέμεινε διαχρονική μέχρι σήμερα. Από τότε, όπως είναι φυσικό, κυκλοφόρησαν διάφορες παραλλαγές, αλλά αποτέλεσε την βάση για όλες τις ριχτές ζακέτες και τα πλεκτά cardigans που βλέπεις εκεί έξω σήμερα. Σόρρι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ο Kurt δεν έμεινε διαχρονικός μόνο για την μουσική του.

Όμως αξίζει να αναφέρουμε πως οι σημερινές ζακέτες, μπορούν να σε προστατέψουν πράγματι από την ξαφνική ψύχρα. Εκτός του ότι είναι άψογες σε ποιότητα -και ειδικά οι πλεκτές- συνδυάζονται σχεδόν με κάθε ρούχο και παπούτσι που έχεις στη γκαρνταρόμπα σου. Από μπότες και sneakers, μέχρι πουκάμισα, t-shirts, jeans και chinos. Και αν μη τι άλλο, από ένα ρούχο δεν ζητάς μόνο να είναι χρηστικό, αλλά να μπορεί να αναδείξει το στυλ σου.

o KURT COBAIN facebook

Την ζακέτα του Kurt είναι λίγο δύσκολο να στη βρούμε, καθότι πωλήθηκε σε δημοπρασία πριν 2-3 χρόνια έναντι μίας μικρής περιουσίας. Έχουμε όμως να προτείνουμε αυτές εδώ τις εναλλακτικές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved