Η νέα τάση που πρέπει να γνωρίζεις για το leather jacket σου

Οδηγός σου, ο creative director της Louis Vuitton. 

Aγαπάμε το leather γιατί είναι αυθεντικό. Τόσο ο τρόπος κατεργασίας του όσο και το στυλ που προσδίδει στη συνολική μας εικόνα. Δεν θα καθίσουμε ποτέ να προβληματιστούμε με τι να το φορέσουμε, καθότι ένα leather jacket πάει σχεδόν με τα πάντα και μετατρέπεται στον μεγαλύτερο φίλο του στυλ. Και μας αρέσει αυτό.

Μερικά leathers που θα αγαπήσεις. 

Όμως κάπου εδώ μπαίνει η τελευταία εμφάνιση του Nicolas Ghesquière , fashion designer και creative director του οίκου της Louis Vuitton, που έχει έναν και μόνο στόχο όσον αφορά το ανδρικό στυλ: να το θεοποιήσει. Η τελευταία του εμφάνιση στο Παρίσι στην παρουσίαση της γυναικείας κολεξιόν της Louis Vuitton το απέδειξε.

nicolas

Υποδέξου λοιπόν την λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά. Τα button up δερμάτινα, δεν είναι εκείνα που θα πας για καφέ. Διόρθωση, δεν είναι εκείνα τα οποία θα φορέσεις μόνο πηγαίνοντας για καφέ. Είναι για το βραδινό ραντεβού, την εκδήλωση, τα γενέθλια στα οποία είσαι καλεσμένος, στο δείπνο μαζί της ή και το ποτό στο καλό μπαρ με φίλους. Έχει την απαραίτητη γαλλική φινέτσα στο σχέδιο και την λεπτομέρεια που προσθέτει το αριστοκρατικό στυλ πάνω στο δερμάτινο σου. Την μεταμόρφωση του από απλά ένα δερμάτινο, σε κάτι πιο εκλεπτυσμένο. Μπορεί να έχεις συνηθίσει τα φερμουάρ, αλλά για την πιο καλή σου εμφάνιση εκεί έξω, δώσε έμφαση στα button up.

Iδού και η αφρόκρεμα αυτών, που θα σου δώσει μερικές ιδέες για το επόμενο στυλ σου, ακόμη και αν έχεις να κάνεις με suede jacket όπως αυτό της παρακάτω λίστας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved