Η (πολλή) αυτοϊκανοποίηση βλάπτει την υγεία

Σε θέλουμε ψύχραιμο...

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε μιλήσει για την  αυτοϊκανοποίηση, την οποία ξέρω καλά ότι εκτιμάς και την έχεις πολύ ψηλά! Και γιατί όχι άλλωστε, μιας και σε περιόδους ξηρασίας, ή και όχι, με κάποιο τρόπο θα πρέπει κι εσύ να ανακουφίζεσαι, ή έστω να διατηρείς την επαφή σου -κάπως τελοσπάντων- με τη… σεξουαλική δραστηριότητα την οποία άλλοι άνθρωποι έχουν εντάξει στη ζωή τους.

Το μαγικό με εσάς τους άντρες, είναι ότι μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα ώρα και στιγμή, χωρίς ιδιαίτερη προεργασία, με ένα και μόνο ερέθισμα, το οποίο μπορεί να είναι μία σκέψη ή απλά μία εικόνα. Έχω όμως νεάκια δυσάρεστα για σένα φίλε μου. Ήξερες εσύ ότι το πολύ το τίκι τάκα  βλάπτει την υγεία σου; Ψυχραιμία και διάβασε παρακάτω...

 

Κατάχρηση

Λοιπόν χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, οι ειδικοί σου προτείνουν να αυτοϊκανοποιείσαι, μόνο όταν πραγματικά το θέλεις. Υπάρχουν πολλοί άντρες, οι οποίοι το κάνουν από συνήθεια ή ακόμα και για να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις στη ζωή τους. Αυτό φυσικά επιβαρύνει κατά πολύ τα γεννητικά σου όργανα, αλλά και την ίδια σου την ψυχολογία. Με λίγα λόγια η κατάχρηση, δεν κάνει ποτέ και πουθενά καλό. 

giphy 5

«Θα είσαι εντάξει;» Αυτή και άλλες τρεις ατάκες που πρέπει να αποφύγεις στη φάση του χωρισμού

 

Συνήθεια

Το σεξ ως γνωστόν είναι απολαυστικό και σίγουρα απαραίτητο για την ποιότητα της ζωής μας. Οι ειδικοί ωστόσο σημειώνουν, ότι η αυτοϊκανοποίηση, ακριβώς επειδή σε ωθεί στο να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και στη δική σου ευχαρίστηση, μπορεί από την μία να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου αλλά από την άλλη, υπάρχει πιθανότητα να σε απομακρύνει από τη σύντροφό σου. Με λίγα λόγια, η μοναχική σου βερσιόν ίσως σου αρέσει τόσο πολύ, που κάποια στιγμή, όχι μόνο δε θα θέλεις, αλλά ίσως και να μην μπορείς να απολαύσεις τη συντροφικότητα.

 

giphy 6

 

 

Διαφορετικότητα

Μπορείς πάντα να εντάξεις την αυτοικανοποίηση στη σεξουαλική σου δραστηριότητα. Σίγουρα το έχεις ακούσει και πιθανότατα να το έχεις κάνει κιόλας. Βέβαια, στο συγκεκριμένο υπάρχει παγίδα, μιας και μπορεί οι προσδοκίες σου να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για να γίνω πιο σαφής και λίγο πιο ωμή ίσως, καλό είναι να στο κάνει η κοπέλα σου, αλλά όταν το έχεις κάνει τόσο πολύ μόνος σου, όλα τα άλλα σου φαίνονται λίγα. Κλάφ' τα Χαράλαμπε με λίγα λόγια.

Να γιατί οι άντρες αρνούνται πεισματικά να φορέσουν προφυλακτικό



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved