Να γιατί οι άντρες αρνούνται πεισματικά να φορέσουν προφυλακτικό

Η έρευνα που τα βάζει όλα στη θέση τους.

Ξεκινώ νιώθοντας την ανάγκη να ξεκαθαρίσω ότι δεν δικαιολογώ και δεν παραβλέπω την μη χρήση προφυλακτικού, άποψη που θα έπρεπε να συμμερίζεται και η ανθρωπότητα γενικότερα. Δυστυχώς, παρατηρώ πράγματα και συμπεριφορές που με στενοχωρούν και έχουν να κάνουν με την απουσία του εν λόγω… αξεσουάρ, αν θέλεις, από τη σεξουαλική συνεύρεση.

Και ερωτώ: Γιατί αγόρι μου γλυκό και όμορφο, γιατί καρδούλα μου αρνείσαι πεισματικά να φορέσεις προφυλακτικό; Διότι τα αποτελέσματα των ερευνών σε στήνουν στον τοίχο, μιας και αποδεικνύουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των αντρών πηγαίνει στην μάχη χωρίς το κράνος της!

Τελικά η γεύση του σπέρματός σου εξαρτάται όντως από αυτά που τρως;

giphy

 

Αλλά επειδή δεν θέλω απλά να σε καταδικάσω και προσπαθώ να σκύψω πάνω από τα προβλήματά σου και να σε ακούσω, διάβασα έρευνες-ξεστραβώθηκα για χάρη σου με λίγα λόγια- για να δω τελοσπάντων για ποιους λόγους εσείς οι άντρες δε παίρνετε προφυλάξεις.

Σύμφωνα με τους New York Times λοιπόν, όλα έχουν να κάνουν με το μέγεθος. Το μέσο μήκος των προφυλακτικών, είναι 17 εκατοστά, με το… μέσο πέος των αντρών να είναι αρκετά μικρότερο, τουλάχιστον σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ερωτηθέντων, οι οποίοι το ψέμα δεν το θέλουν. Μάλιστα το ποσοστό που χτυπάει μικρότερο σκορ από 17άρι, είναι 83% (!!!), γεγονός που δημιουργεί κάποια θεματάκια στην εφαρμογή αλλά και την μετέπειτα… διαχείριση -η γνωστή πτώση την οποία και επικαλείσαι κάθε φορά.

 

giphy 1

 

Πάντως σου έχω όμορφα νεάκια (ή και όχι). Υπάρχουν προφυλακτικά για όλα τα μεγέθη αρκεί να κάνεις την μικρή σου έρευνα. Μη μου είσαι τεμπέλης…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved