Το PornHub έχει ένα δωράκι για σένα που είσαι single του Αγίου Βαλεντίνου

Για σένα που τα σχέδιά σου περιλαμβάνουν και λίγη διασκέδαση για ενηλίκους.

Αυτή η μέρα δεν είναι χαρμόσυνη για όλους. Καλώς ή κακώς κάποιοι θα την βγάλουν απόψε solo με πίτσα και ταινία. Και δεν το λες και απαραίτητα κακό.

Όμως μέσα σε όλη αυτή την μαυρίλα, υπάρχει και μία δέσμη φωτός και έρχεται κατευθείαν από το PornHub – αυτό το site που φροντίζει νυχθημερόν για την προσωπική μας ευχαρίστηση.

 

Σήμερα λοιπόν, όλο το premium υλικό του PornHub θα είναι εντελώς δωρεάν, για τις δύσμοιρες ψυχές που δεν έχουν βρει το άλλο τους μισό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αντίστοιχη ενέργεια του Pornhυb πέρσι είχε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς πάνω από 3 εκατ. άνθρωποι επέλεξαν να τιμήσουν το δώρο του ερωτικού σάιτ.

Ο αντιπρόεδρος του Pornhub Κόρεϊ Πράις, άλλωστε δήλωσε πως: «Θέλουμε να τους φτιάξουμε τη διάθεση. Αυτό κάνουμε για 120 εκατ. επισκέπτες κάθε μέρα. Τί μπορεί να τους φτιάξει την διάθεση περισσότερο από το Pornhυb; Είτε περνάς την μέρα με κάποιον άλλον, είτε είσαι μόνος, σου δίνουμε ένα χέρι βοηθείας προκειμένου να νιώσεις την... αγάπη της ημέρας».

Για όσους λοιπόν θέλουν να κρατήσουν αυτή την ζεστή σχέση με το PornHub μπορούν να κάνουν κλικ στην προσφορά που ισχύει μόνο για σήμερα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved