Bigstock Τελικά η γεύση του σπέρματός σου εξαρτάται όντως από αυτά που τρως;

Η Γωγώ Φούντα βάζει τα πράγματα σε μια σειρά.

To μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς οι άντρες μία υπερηφάνεια -ίσως και δύο- για τα γεννητικά σας όργανα πάντα την είχατε και μπράβο σας και καμάρι σας. Υπάρχει βέβαια και ένα μέρος των… οργάνων αυτών -θα έλεγα καλύτερα ένα προϊόν- στο οποίο δε συνηθίζετε να δίνετε τη δέουσα σημασία και σου εξηγώ ευθύς τι εννοώ.

Αναμφισβήτητα έχεις ακούσει παραπονάκια, ίσως και κάποιες συκοφαντίες -όπως εσύ πιστεύεις- για τη γεύση του σπέρματός σου, οι οποίες δεν έχουν κανέναν απολύτως σκοπό να σε προσβάλουν, αλλά μόνο να σε κάνουν καλύτερο και πιο γευστικό! Θα μου πεις βέβαια, ότι μιας και δεν είναι σοκολάτα, καραμέλα ή σουβλάκι, είναι και αναμενόμενο να μην είναι νόστιμο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι εσύ αγαπητέ μου δεν πρέπει να προσπαθήσεις.

 

Ας ξεκινήσουμε από τη διατροφή

Το ζήτημα πρέπει να εξετασθεί από την αρχή: Το σπέρμα λοιπόν, αποτελείται από 80% νερό, πρωτεΐνες και αμινοξέα και σύμφωνα με έρευνες η γεύση αλλά και η ποιότητά του επηρεάζεται κατά πολύ από τη διατροφή σου. Προφανώς και έγινε και έρευνα σχετικά με το εξεταζόμενο ζήτημα και τα ευρήματα ήταν άκρως ενδιαφέροντα. Δύο ομάδες αντρών, οι μεν έκαναν ζωάρα προτιμώντας όλες αυτές τις ένοχες και παχυντικές απολαύσεις, και η άλλη το έριξε στην υγιεινή διατροφή καταναλώνοντας ψάρι, λευκό κρέας, φρούτα και λαχανικά! Μάντεψε: Η δεύτερη ομάδα είχε πιο… γρήγορο και αποτελεσματικό σπέρμα από την πρώτη.

Τα 4 λάθη που πρέπει να αποφύγεις του Αγίου Βαλεντίνου

 

Τι γίνεται με τη γεύση;

Το σπέρμα είναι αλκαλικό -θυμάσαι τίποτα από τη χημεία;- γεγονός που του προσδίδει την έτσι κι αλλιώς πικρή του γεύση, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι οτιδήποτε κι αν φας δεν θα την επηρεάσει. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να αγγίξει την τελειότητα, κατανάλωσε ανανά και οποιοδήποτε άλλο όξινο φρούτο ή λαχανικό, όπως το λεμόνι ενώ σημαντικά θα βοηθήσει η κανέλλα και τα λαχανικά.

 

giphy 1

 

Και αφού είπαμε τι να φας…

Υπάρχουν φυσικά και τροφές τις οποίες θα πρέπει να αποφεύγεις μιας και αποδεδειγμένα ενισχύουν τη δυσάρεστη γεύση του σπέρματος, και αυτές φυσικά είναι το κόκκινο κρέας, η σοκολάτα, τα γαλακτοκομικά, το μπρόκολο αλλά και το σπανάκι.

vegetables

Υπάρχει λόγος που όλοι γύρω σου είναι ζευγαρωμένοι

Μεταξύ μας τώρα… Δε κόπτεσαι και πολύ για τη γεύση του, ε;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved