Τα 4 λάθη που πρέπει να αποφύγεις του Αγίου Βαλεντίνου

Συν ένα tip για να τη βγάλεις καθαρή.

Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ ότι η σχέση η δική σας με τον Άγιο Βαλεντίνο είναι κάπως περίεργη. Και όταν λέω περίεργη εννοώ ότι οτιδήποτε κι αν κάνεις το κάνεις για το κορίτσι σου και όχι φυσικά για σένα. Δίκαιο, τίμιο και γι’ αυτό σε θεωρούμε κιμπάρη και αεράτο. Μόνο που βρε μάτια μου, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πραγματάκια, που καλό θα ήταν να αποφύγεις, μιας και πλέον είμαστε στο 2020 και ο ρομαντισμός όπως τον ήξερες έχει πάει περίπατο. Προσπαθώ να σου πω κομψά, ότι πλέον οι γυναίκες δε δακρύζουν με ένα τριαντάφυλλο και μιας και είμαι φίλη σου, λέω να σου πω τι πρέπει να αποφύγεις για το καλό σου.
 
 

Οτιδήποτε σε σχήμα καρδιάς 

Απαγορεύονται ρητά μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, σοκολατάκια ή αρκουδάκια με καρδούλες. Γενικότερα αν θέλεις να πάρεις κάτι, προσπάθησε να διατηρήσεις το σχήμα που έχουν και όλη την υπόλοιπη χρονιά. Θες γλυκό; Πάρε ένα ωραίο προφιτερόλ. Δε θες γλυκό και θέλεις κάτι που θα της μείνει; Μπορώ να σου προτείνω ρούχα, παπούτσια ή ένα ταξίδι -ναι το ταξίδι θα μείνει γιατί θα ανέβουν και οι ανάλογες φωτογραφίες στο Instagram.
 
giphy 1
 
 

Όχι πρόταση γάμου, να χαρείς! 

Ειλικρινά… Υπάρχει κάτι πιο παρωχημένο από την πρόταση γάμου την μέρα αυτή; Καμία φαντασία πια; Σκέψου ότι δεν είναι καν ωραία ιστορία για να τη λες στους φίλους σας και τα παιδιά σας. «Ήταν του Αγίου Βαλεντίνου όταν πήγα και τη ζήτησα σε γαμ....». Βαριέεεεεεεμαι!!!
 
giphy 2
 
 

Ξέχνα τα κόκκινα τα εσώρουχα 

Θέλεις να πάρεις κάτι σε εσώρουχο, έτσι για την προστυχιά; Είναι αναγκαίο να είναι σε κόκκινο χρώμα; Χάθηκαν δηλαδή τα μαύρα; Ακόμα και τα μπεζ που δε διαγράφουν καλύτερα είναι γιατί έχουν και μία χρησιμότητα. 
 
 
 

ΜΗΝ τη χωρίσεις 

Είναι μία μέρα που δεν ενδείκνυται για χωρισμό όσο αντι-ρομαντίκ κι αν είσαι. Προτίμησε να κάνεις υπομονή για τις 15 Φλεβάρη ή κάντο λίγο νωρίτερα ώστε να έχεις βρει την επόμενη. Εντάξει να είμαστε και λίγο σοβαροί: Αν πας αυτή τη μέρα και της ζητήσεις να χωρίσετε, η κουτουλιά που θα σου δώσει θα είναι και δίκαιη και τίμια. 
 
giphy
 
 

Και μία ωραία εναλλακτική 

Από το να πας να αγοράσεις ένα σωρό ανούσια πράγματα τα οποία –εντάξει- δεν έχουν και καμία χρησιμότητα, δε θα ήταν καλύτερο να γυρίσεις νωρίτερα από τη δουλειά, να μαζέψεις το σπίτι, να μαγειρέψεις, να της ετοιμάσεις το μπάνιο της και γενικότερα να μην την αφήσεις να κάνει τίποτα; Αν με ρωτάς, δεν υπάρχει γυναίκα που δε θα ήθελε κάτι τέτοιο. Γνώμη μου.
 
 
ΥΓ: Αν υποψιαστώ ότι έχεις φτιάξει video με στιγμές σας και love songs για χαλί θα αρχίσω να ουρλιάζω. Να το ξέρεις!