Υπάρχει λόγος που όλοι γύρω σου είναι ζευγαρωμένοι

Και δεν είναι για να σου σπάσουν τα νεύρα...

Αααχ καλοκαιράκι... Με τα μαγιό, τον ήλιο, τις παραλίες και τις βόλτες του. Βέβαια, δυστυχώς έχουμε ακόμα χειμώνα και μάλιστα αυτό το σιχαμένο Γενάρη, που δεν έχει λόγο ύπαρξης, και απλά υφίσταται για να παθαίνουμε κατάθλιψη. Και για να γίνει ακόμα χειρότερος, είπε το σύμπαν, η ζωή και η μοίρα να τερματίσουν την αηδία: Να γεμίσουν τον τόπο με ζευγάρια.

Πραγματικά, είναι συγκλονιστικό το πόσα πολλά ντουετάκια κυκλοφορούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οδηγώντας σε, σε περίεργα μονοπάτια και δημιουργώντας σου αμφιβολίες για τον ίδιο σου τον εαυτό. «Είμαι βλαμμένος που είμαι μόνος μου;».  «Ήθελα να βγω για ένα ποτό αλλά όλοι είναι αγκαλιά και βλέπουν Netflix. Ας βάλω τα κλάματα». «Και αν δε βγαίνω για ποτό, πώς θα γνωρίσω κάποια; Ας φάω.».

Φίλε μου ούτε βλαμμένος είσαι, ούτε πάει κάτι στραβά μαζί σου. Απλά διανύουμε την εποχή του Cuffing η οποία είναι τόσο χάλια όσο ακούγεται. Ωστόσο, επειδή θέλω σου μεταλαμπαδεύσω τη γνώση που είχα την ευλογία από τη μοίρα να αποκτήσω, θα σου πω δυο λόγια.

Ο κανόνας των τριών συνεχόμενων μηνυμάτων: Πότε το πας καλά, και πότε είσαι για block;

 

Η αρχή του κακού

Όλα αρχίζουν με τα πρώτα κρύα, όταν πια φοράς ζακέτα και αναγκαστικά δε βγαίνεις και τόσο πολύ. Μία οι βροχές, μία το κρύο που σε μελαγχολεί, τσουπ… όλοι σου οι φίλοι με κοπέλες κι εσύ να κρατάς το φανάρι. Η φάση δε κορυφώνεται γύρω στα Χριστούγεννα, τα οποία μπορεί πολλοί να λατρεύουν, αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που αδυνατούν να μην έχουν σύντροφο γιατί μελαγχολούν. Και βρίσκουν. Ακόμα και τον πρώτο τυχόντα. Και κάπως έτσι οι μαραθώνιοι σειρών και ταινιών ξεκινούν κι εσύ κάθεσαι μόνος στο σπίτι να κλαις την μοίρα σου.

 

giphy 1

 

Να ξέρεις…

Ότι αν η σχέση δεν έχει γερές βάσεις και βασίζεται στην αναγκαιότητα της στιγμής και κυρίως την ανάγκη να είσαι με κάποιον, δε θα καταφέρει να δει τις πρώτες μέρες της άνοιξης. Αν πάλι μιλάμε για κάτι όντως ουσιώδες, πιθανότατα να φτάσει μέχρι και το μαγιό!

5 πράγματα που κακώς αποφεύγεις αμέσως μετά το σεξ

 

Και τι πρέπει να κάνεις εσύ;

Μπορείς να μην πανικοβάλλεσαι; Μπορείς να μην αγχώνεσαι; Το ότι δεν έχεις ταίρι για να αντιμετωπίσεις τις χαμηλές θερμοκρασίες και την υγρασία, δε σημαίνει και απαραίτητα το τέλος του κόσμου. Αφενός να σου ξεκαθαρίσω ότι αν θέλεις σχέση-δε σου λέω σχέση ζωής αλλά να βγάλεις το χειμώνα-μπορείς να μπεις Tinder και να κλείσεις ραντεβού μέσα σε μισή ώρα. Αν πάλι σκέφτεσαι να ακολουθήσεις την καλογερική, μπορείς να αφιερωθείς στον εαυτό σου. Διάβασε, χαλάρωσε, δες ταινίες, αφιερώσου στη δουλειά σου, κάνε καμία γνωριμία και κυρίως… γυμνάσου.

Το καλοκαίρι θα είσαι παιδαράς στις παραλίες και οι πρώην ζευγαρωμένοι νυν μπακούρια, θα έχουν μία κοιλιά μέχρι το γόνατο! Δε τους χάλασε μάγκα...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved