Ο κανόνας των τριών συνεχόμενων μηνυμάτων: Πότε το πας καλά, και πότε είσαι για block;

Το παιχνίδι του texting είναι πιο απαιτητικό από όσο πίστευες.

Ναι οι κανόνες στο φλερτ έχουν αλλάξει και ναι προφανώς και θα πρέπει να συμμορφωθείς με αυτούς. Διότι πλέον τα πράγματα δεν είναι ίδια και πλέον όλα υποκινούνται, και εξαρτώνται μη σου πω, από το ταλέντο σου στο γραπτό λόγο αλλά και την μεταδοτικότητά σου. Προφανώς και αναφέρομαι στο γραπτό μήνυμα, και το γνωστό texting το οποίο αν το χειριστείς με μαεστρία θα την κάνεις τη σχέση ή έστω τον έρωτα, και αν το χειριστείς τζαναμπέτικα, μπορείς να γίνεις και ανυπόφορος. Εμείς λοιπόν, οι ειδικοί των σχέσεων ας μην κρυβόμαστε, είπαμε να αναλύσουμε το σύνδρομο «τρία μηνύματα στη σειρά», του οποίου έχεις σίγουρα πέσει θύμα, και (σχεδόν) σίγουρα μετανιώνεις. Πότε τελοσπάντων είναι ok να το κάνεις, και… πότε είσαι για δέσιμο;

 

Είσαι τρελός και ενοχλητικός

Έχεις μείνει μπακούρι και διψάς για σεξ και το γυναικείο χάδι γενικά. Τι πιο εύκολο από το να μπεις στο facebook ή το Instagram, και να πάρεις σβάρνα τα κορίτσια του παρελθόντος σου, στα οποία δε θυμάσαι καν πώς έχεις φερθεί. Εντοπίζεις μωράκι, τσεκάρεις ότι μάλλον είναι single και βομβαρδίζεις. Υπάρχει απάντηση, αλλά τυπική και είναι το πολύ δύο μηνυμάτων του τύπου «ναι χαθήκαμε ελπίζω να περνάς καλά». Εσύ όμως δεν μένεις εκεί. «Τι θα έλεγες να τα πούμε;». Καμία απάντηση. «Αν ενοχλώ πες μου αν είναι να ξέρω.» Καμία απάντηση. Κατεβατό! ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ και block. Ποτέ κανένας, είτε άντρας είτε γυναίκα, δε συγκινήθηκε από απεγνωσμένο κατεβατό. Δε θέλει και πάρτο απόφαση.

 

giphy 4

 

Απλά ενοχλητικός

Στέλνεις εσύ το μήνυμά σου για να κόψεις και κίνηση και δε λαμβάνεις απάντηση. Ξαναστέλνεις μετά από λίγες μέρες, έτσι για να υπενθυμίσεις την ύπαρξή σου, και η απάντηση είναι και πάλι ανύπαρκτη. Πραγματικά, την αμέσως επόμενη μέρα είναι αχρείαστο και ίσως… δυσάρεστο να στείλεις και τρίτο μήνυμα. Δεν της αρέσεις και τόσο, γιατί αν όντως της άρεσες, θα απαντούσε και στο πρώτο-όπως συμβαίνει πάντα-. Άσε που αν σε είχε ξεχάσει και ξαναμπήκες δυνατά στο προσκήνιο, με το τρίτο μήνυμα το παιχνίδι το έχασες. Μείνε στο δεύτερο παρακαλώ! Βασικά μείνε στο πρώτο… Δεν ξέρω μπερδεύτηκα!

5 πράγματα που κακώς αποφεύγεις αμέσως μετά το σεξ

 

Ενοχλητική ψωνάρα

Γουστάρεις, είσαι και λίγο απελπισμένος αλλά είσαι πολύ κουλ για να το δείξεις. Τσάμπα κυκλοφορείς σαν φιγουρίνι για να πέφτουν τα γκομενάκια; Στέλνεις λοιπόν μήνυμα, σε mood «Τι λέει;» ή «Τι φάση;» που παίζει και πολύ γιατί είσαι και πολύ τρομερός αλλά δουλίτσα δεν κάνεις. Μετά ξαναστέλνεις «Για πού είσαι;» και καπάκια «Είμαι στα μέρη σου». Μα πόσο απασχολημένος και πόσο –καθόλου- κουλ; Δίνεις απλά την εντύπωση ότι δεν ξέρεις ορθογραφία (γι' αυτό περιορίζεσαι σε απλές δισύλλαβες λεξούλες). Γνώμη μου.

Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου όταν νιώσεις πως βαριέσαι στη σχέση σου

 

Είναι σχετικά εντάξει

Αν έχεις βγει 2-3 ραντεβού με την άλλη και απλά σε έχει πιάσει η χαζομάρα και της στέλνεις αστειάκια και ζουζουνιές, δε θα είμαι αφοριστική συνέχισε. Μέχρι βέβαια το σημείο που θα συνεχίσει να διασκεδάζει. Αν για απάντηση λάβεις ένα απλό «χαχαχα» τότε ήρθε η ώρα να σταματήσεις γιατί πρόκειται να γκρεμίσεις ό, τι έχτισες με κόπο και ιδρώτα.

 

Staring In Love GIF by Lifetime

 

Καθ’ όλα εντάξει…

Όταν μάλλον το πάτε για σχέση. Εκεί στείλε όσο θέλεις χωρίς να σε νοιάζει. Εξάλλου είναι γνωστό τοις πάση, ότι από τη στιγμή που η σχέση παγιώνεται, κόβονται και τα μηνύματα #mia_zwh_anapodoi_mwre



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved