Καμία γυναίκα δεν θέλει να βλέπει τις πονηρές σέλφι σου

Η επιστήμη ωστόσο ξέρει γιατί το κάνεις. 

Βρισκόμαστε στην εποχή των social media και φυσικά του αέναου chatting, μιας και πλέον είναι το κορυφαίο μέσο γνωριμιών και φυσικά φλερτ. Καλώς ή κακώς με τον τρόπο αυτό  τα πράγματα είναι πιο απρόσωπα, αλλά ίσως και λίγο πιο εύκολα, μιας και συνηθίζουμε να είμαστε πιο σίγουροι και τολμηροί όταν κρυβόμαστε πίσω από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού.

Το θέμα βέβαια είναι ότι κάποιοι (ίσως και εσύ) ξεπερνούν κατά πολύ το όριο της… τολμηρότητας, με αποτέλεσμα να έχουμε εισέλθει και επισήμως στην εποχή όπου η dick pic βρίσκεται στο μενού πολλών ανδρών.

Έπειτα λοιπόν από μία σύντομη έρευνα, ανάμεσα σε γυναίκες 18-36 ετών, βρέθηκε ότι οι 4 στις 10 έχουν δεχτεί έστω μία φορά στη ζωή τους… dick pic χωρίς φυσικά να ερωτηθούν. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης, είναι ότι μόλις το 5% των αντρών, παραδέχτηκε ότι έχει στείλει (σκευωρία λοιπόν)!

Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου όταν νιώσεις πως βαριέσαι στη σχέση σου

Με τα ανησυχητικά αυτά  ευρήματα, λοιπόν, οι ειδικοί τα έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να βρουν τις αιτίες για τις οποίες εσύ και κάθε άντρας εκεί έξω, ενώ μιλάς και φλερτάρεις με μηνύματα αμέσως μετά σου ‘ρχεται ντουβρουτζάς και στέλνεις την τρυφερότητά σου.

Ας μπούμε στο ψητό

Ένας βασικός λόγος είναι η ανάγκη για… επιδοκιμασία. Δεν ξέρω γιατί ένα αρκετά σεβαστό ποσοστό θεωρεί ότι θα λάβει κάποιο θετικό σχόλιο, αλλά η ψευδαίσθηση αυτή είναι που σε οδηγεί να κάνεις το μέγα σφάλμα. Σαφώς νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, αλλά και το όργανό σου (ας μη γελιόμαστε) οπότε θέλεις να δώσεις την ευκαιρία στην κοπέλα να το θαυμάσει και γιατί όχι να το λιμπιστεί. Μάλιστα…

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη εποχή για σεξ από τον Χειμώνα

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την ανάγκη για σωστή και τίμια επικοινωνία! Για να γίνω σαφής, δεν είναι λίγοι εκείνοι που απάντησαν ότι η επίμαχη φωτογραφία, στέλνεται συνήθως όταν η κουβέντα βαλτώνει και υπάρχει η ανάγκη να ανάψουν λίγο τα αίματα. Το να έχει νυστάξει η άλλη η δόλια μάλλον δεν υπάρχει στο προσκήνιο σαν ενδεχόμενο.

giphy

Υπάρχει και τρίτος λόγος ο οποίος είναι σίγουρα και φαρμακερός. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, οι περισσότερες dick picks στέλνονται με σκοπό να απορριφθούν. Όπως όμως τονίζουν οι… αποστολείς, στις 10 απορρίψεις υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει και μία απάντηση. Και αξίζει τον κόπο να γίνεις ρόμπα για την πιθανότητα αυτή.

Όσον αφορά στις απαντήσεις και τις αντιδράσεις των γυναικών στη θέα του οργάνου, ελάχιστες ανταποκρίνονται και συνεχίζουν την κουβέντα και ίσως στείλουν και φωτογραφία, άλλες απλά λένε κάτι χιουμοριστικό, αρκετές… γίνονται έξαλλες κα οι περισσότερες απλά δεν απαντούν.

Τα συμπεράσματα δικά σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved