Τα 10 πιο συχνά πραγματάκια που κάνεις αμέσως μετά το σεξ

Πρώτα τα κάνεις και μετά τα διαβάζεις (στο Ratpack).

To σεξ είναι μία όμορφη και ενδιαφέρουσα διαδικασία-γι’ αυτό δε γίνονται όλα άλλωστε;-η οποία προσφέρει ποιότητα στις –ίσως – μίζερες υπάρξεις μας. Για κάποιους είναι εύκολο, για άλλους δεδομένο, και για κάποιους βαριόμοιρους αρκετά δυσεύρετο. Το θέμα ωστόσο αυτού εδώ του κειμένου, δεν είναι το σεξ αλλά τι γίνεται μετά από αυτό. Αν λοιπόν η κοπέλα σου γκρινιάζει που αμέσως μετά την… ολοκλήρωση, δεν της κάνεις αγκαλίτσες, σου έχω την έρευνα που θα σε σταυρώσει και θα σε φέρει προ των ευθυνών σου. Διότι η συντριπτική πλειοψηφία (κι όμως) την κάνει την αγκαλιά. Υπάρχουν όμως κι άλλα πράγματα, πέρα από τα προφανή, που είναι δημοφιλή και τα κάνουν περισσότεροι από όσους νομίζεις. Για ρίξε μία ματιά.

Πιάνεις κινητό

Καλέ ούτε εξαρτημένος είσαι ούτε αποχαυνωμένος. Αυτό που κάνεις εσύ, το κάνει τουλάχιστον το 14% του πληθυσμού. Δηλαδή να μην ενημερωθείς για την πορεία του κυβερνοχώρου; Κι αν έχεις ανεβάσει φωτογραφία; Να μην τσεκάρεις τα likes σου; Έλα σε παρακαλώ. Απολύτως φυσιολογικό τόσο για σένα όσο και για εκείνη. Δε θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε.

Παραγγέλνεις φαγητό

Δώσε δώσε, έρχεται η στιγμή που κλατάρεις. Και τι οφείλεις να κάνεις τότε; Μα φυσικά να τραφείς. Και επειδή το ψυγείο σου δεν έχει απολύτως τίποτα (εκτός από ένα μπουκάλι γάλα με μύκητες πιθανότατα), και επειδή πολύ βαριέσαι να ασχοληθείς, τσουπ το παραγγέλνεις το πιτόγυρο το απ’ όλα. Τουλάχιστον αντρικός και τίμιος.

giphy 1

Μαγειρεύεις

Ε εσύ είσαι πιο κιμπάρης και περιποιητικός. Διότι είσαι σε θέση να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να μπεις στην κουζίνα. Καλά, δε θα φτιάξεις και μουσακά, αλλά μία ομελέτα θα της την προσφέρεις. Μία μακαρονάδα βρε αδερφέ. Εσύ και ένα αρκετά σεβαστό ποσοστό αντρών.

Πόσο σημαντική είναι τελικά η διάρκεια;

Κάνεις μία μεγάλη και αληθινή κουβέντα

Αλήθεια τώρα;

Απλά είσαι ξάπλα και δεν κάνεις τίποτα

Ή είσαι ένα βήμα πριν το θάνατο γιατί η κοπελιά ήταν αδυσώπητη ή ευχαριστείς το σύμπαν που επιτέλους έκανες σεξ, ή απλά βαριέσαι τόσο πολύ που και ακόμα και η αναπνοή σου σε κουράζει. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ το συγκεκριμένο, πιο τίμιο αυτό από το από πάνω. Μα αλήθεια τώρα, συζήτηση και μάλιστα σοβαρή;

Spooning

Εντάξει αυτό όσο να πεις έρχεται και κάπως αυθόρμητα. Τίμιο και λογικό.

giphy 2

Ντύνεσαι

Αν πρέπει να φύγεις, είναι κάπως υποχρεωτικό να ντυθείς. Καταλαβαίνεις. Αν ωστόσο ντύνεσαι για να αράξεις, έχεις μάλλον κάποιο πρόβλημα. Τόσο ντροπιάρης είσαι βρε;

Πίνεις νερό

Λογικό και κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στην κορυφή, γιατί σωματικά τουλάχιστον έχεις δώσει πόνο και η καταπιόνα έχει στεγνώσει. Με τις υγείες σου!

Βλέπεις τηλεόραση ή βάζεις σειρά

Και σεξ έκανες, και καινούριο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς θα δεις και το κορίτσι έχεις αγκαλιά και γενικά είσαι άρχοντας!

giphy 3

Γιατί σε θέλουμε ΜΟΝΟ όταν έχεις σχέση; Μία τίμια εξήγηση

Κάνεις αγκαλίτσες

Σου είπα ότι αυτό είναι στην κορυφή και όχι άδικα μωρέ. Εντάξει όσο σκληρό αρσενικό κι αν είσαι, είναι ανεπίτρεπτο να γυρίσεις την πλάτη και να αρχίσεις τα ροχαλητά. Άσε που δε θα σε αφήσει κιόλας για να είμαι ειλικρινής.

Παρέμβαση: Τον ύπνο γιατί δεν τον είπε κανείς;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved