5 πράγματα που κακώς αποφεύγεις αμέσως μετά το σεξ

Η Γωγώ Φούντα είναι ξεκάθαρη: «Μη ξεχνιέσαι μάτια μου...»

Στο σεξ δε χωράνε κανόνες και πρέπει. Το σεξ είναι αυθόρμητο, ορμητικό και παθιασμένο. Στην μετά-σεξ εποχή, όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία καλό θα είναι να γίνονται. Και όσο κι αν το παίζεις οργανωμένος και κύριος και σωστός, είμαι σίγουρη ότι 2-3 ακόμα σου διαφεύγουν. Για δες παρακάτω…

 

1. Το θέμα του προφυλακτικού

Και εκεί που η κορύφωση επήλθε και εσύ νιώθεις γεμάτος (άδειος για την ακρίβεια), ευτυχισμένος, με μία γλυκιά αλλά παραγωγική κούραση, θυμάσαι ότι φορούσες προφυλακτικό (μπράβο) και σκέψεις αλλόκοτες έρχονται στο μυαλό σου. Πριν κάνεις οτιδήποτε, θυμήσου ότι η παρτενέρ η δόλια δε φταίει να γίνει μάρτυρας της σφαγής του Δράμαλη, χωρίς το έντονο κόκκινο. Οπότε, εσύ με αργές κινήσεις, πηγαίνεις στην τουαλέτα, το βγάζεις, το τυλίγεις με χαρτί και το πετάς στο καλαθάκι. Πλένεσαι τοπικά και είσαι κύριος.

giphy

 

2. Κέρασε κάτι βρε τσίπη

Όταν φιλοξενείς έναν άνθρωπο στο σπίτι σου, ακόμα κι αν αυτός ο άνθρωπος κείτεται γυμνός στα σεντόνια σου, οφείλεις να είσαι σωστός οικοδεσπότης. Τουτέστιν, έχει γκαγκανιάσει η χριστιανή και θέλει κάτι να πιει. Δώστης ένα ποτήρι νερό να βρέξει την καταπιόνα της, που κινδυνεύει να λιποθυμήσει η κοπέλα. Έλεος κάπου.

 

3. Άμα είσαι ζημιάρης…

Ξέρεις τώρα τι εννοώ: ήσουν ενθουσιώδης, ορμητικός και λέκιασες. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι να αράζετε με το λεκέ της ντροπής ανάμεσά σας. Βάλε μία πετσέτα να το καλύψεις, το βλέπει η κοπέλα και της έρχεται αναγούλα. Και τώρα ξέρω ότι θα σε σοκάρω αλλά θα το πω: Μπορείς να αλλάξεις και σεντόνια!

 

Ποια περιοχή της Αθήνας είναι το πιο τίμιο... ανδρολίβαδο;

 

4. Κάνε μία αγκαλιά

Μην πετάγεσαι από το κρεβάτι σαν να σε έπιασε τσιρλιό. Είναι η ίδια γυναίκα με την οποία λίγο πριν έκανες σεξ. Οπότε, το να αράξεις λίγο στο κρεβάτι και να της κάνεις μία αγκαλιά, σίγουρα δεν είναι το πιο καταστροφικό σενάριο του κόσμου. Αν πάλι είστε και οι δύο εντελώς στη φάση μόνο σεξ, μπορείς και να το αποφύγεις γιατί μάλλον ούτε εκείνη θα θέλει.

 

giphy 1

 

5. Τελικά…

Πες της ότι είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει το μπάνιο όποτε θέλει. Δώσε της και μία καθαρή πετσέτα, και άσ' την να κάνει ένα μπανάκι. Θέλει δαιμονισμένα να κάνει ένα μπάνιο και προφανώς απλά ντρέπεται να το ζητήσει.

Με «IASO KOKLA» στο chat ΔΕΝ γίνεται δουλειά!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved