Ο οργασμός της θέλει το μεράκι σου

5 βήματα για να την στείλεις αδιάβαστη μέσα σε 15 λεπτά (αλλά μην κρατάς χρονόμετρο).

Αδερφέ ξέχνα το «ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσαμε». Είναι καλό  για εμάς αλλά όχι και για εκείνες. Για να μπορέσεις να την φτάσεις στην κορύφωση, δεν πρέπει απλά να επενδύσεις στα προκαταρκτικά, αλλά να κάνεις τα σωστά πράγματα στο σωστό χρόνο. Δεν έχει να κάνει ούτε με ταντρικό σεξ ούτε με άλλα περίεργα. Έχει να κάνει με σωστές κινήσεις που θα τη φέρνουν βήμα-βήμα όλο και πιο κοντά στον οργασμό της. Και αν υπάρχει κάτι που αγαπούν οι γυναίκες περισσότερο από τον οργασμό, είναι οι άντρες που κοπιάζουν για να τον δημιουργήσουν. Δες το σαν μπούσουλα. Πιάνει.

 

1. Δώσε βάση στο φιλί

Και όχι μόνο στο στόμα, αλλά στην περιοχή κοντά στο αυτί και ιδιαίτερα στο λαιμό. Αρχικά να το πιάσουμε τεχνικά: το φιλί ρίχνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ουσίας που προκαλεί άγχος στο σώμα μας. Βοηθάει και τους δύο στο κρεβάτι να χαλαρώσουν και να αφοσιωθούν. Παράλληλα, το φιλί στο λαιμό δεν είναι απλά κάτι που τυγχάνει να της αρέσει. Ο William Cane, συγγραφέας του βιβλίου «Η Τέχνη του Φιλιού» αναφέρει ότι μετά από έρευνα σε 50.000 γυναίκες(!), το 96% από αυτές δηλώνουν το φιλί στο λαιμό ως το ιδανικό για να ξεκινήσουν τα προκαταρκτικά. Με κάθε φιλί, φρόντισε σιγά-σιγά να βγάζεις και τα ρούχα της. Όχι μόνο επειδή αυτό είναι το λογικό, αλλά σύμφωνα και με έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι, οι γυναίκες που γδύνονται πιο γρήγορα στα προκαταρκτικά, έχουν και περισσότερες πιθανότητες να τελειώσουν. Και ναι, αυτό το θέλεις.

 

2. Μην ξεφορτωθείς ακόμα τα εσώρουχα

Ακόμη και αν την νιώθεις «έτοιμη» εκεί κάτω, δώσε λίγο χρόνο (και σημασία) παραπάνω. Μπορεί να σου δείχνει ξεκάθαρα ότι σε θέλει μέσα της, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να ανεβάσεις κι’ άλλο την επιθυμία της. Οπότε φρόντισε να την χαϊδέψεις ανάμεσα στα πόδια χωρίς να απομακρύνεις το εσώρουχο της – ακόμα. Όχι μόνο θα την εξιτάρει περισσότερο, αλλά θα τη φέρει πιο κοντά στον οργασμό. Οι περισσότεροι σεξολόγοι, αναφέρουν πως το κολπικό κανάλι,  το σημείο δηλαδή που περιλαμβάνει το σημείο G, την κλειτορίδα και το περινέο, είναι πολύ ευαίσθητο σε οποιοδήποτε άγγιγμα. Οπότε πριν της βγάλεις τα εσώρουχα και κάνεις παιχνίδι με τα δάχτυλα σου, φρόντισε να περιποιηθείς την τριγύρω περιοχή. Να θυμάσαι πως όταν τα δάχτυλα σου αγγίζουν τον κόλπο της, πρέπει να κάνεις απαλές και αργές κινήσεις. Οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που ξέρουν πώς να λειτουργήσουν τα χέρια τους.

 

3. Εμπιστέψου τη γλώσσα σου

Μεγάλα παιδιά είμαστε. Δεν υπάρχει «δεν το κάνω, δεν μ’ αρέσει, δεν θέλω» κλπ. Θα ήθελες να σου απαντήσει το ίδιο όποτε της ζητάς στοματικό; Χώρια του ότι οι ερευνητές σεξολόγοι από το Σαν Αντόνιο του Τέξας, αναφέρουν πως το 80% των γυναικών μπορούν να έρθουν σε οργασμό από το στοματικό σεξ, σε λιγότερο από ένα λεπτό. Αυτό δεν το λες πρόβλημα. Το λες σωτήρια λύση. Δώσε λοιπόν στην κλειτορίδα της αυτό που της αξίζει.

 

4. Το ιεραποστολικό το τίμιο

Στην ώρα της διείσδυσης δύο πράγματα έχουν σημασία: συγκέντρωση και στάση που να την εξιτάρει όσο και σένα. Και η στάση που φέρνει τις γυναίκες πιο κοντά στον οργασμό, είναι το κλασσικό ιεραποστολικό – αυτό δηλαδή που είσαι εσύ από πάνω. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο. Να πίστευες πως ήταν το ''doggy'' που προσφέρει ευχαρίστηση. Το τελευταίο δεν είναι ψέμα, αλλά δεν είναι η στάση με την οποία πρέπει να ξεκινήσεις. Το ιεραποστολικό αντιθέτως, είναι η περίπτωση όπου η περιοχή της έρχεται σε επαφή με το πελβικό σου οστό (σ.σ.: την περιοχή πάνω από τον «φίλο» σου). Κατά την διάρκεια του σεξ αυτό της προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση με αποτέλεσμα να φτάνει πιο κοντά στον οργασμό. Δεν λέμε πως το σεξ δεν χρειάζεται ποικιλία στις στάσεις, αλλά τώρα ξέρεις ποιο είναι το σιγουράκι. Σε κάθε περίπτωση, μην μπεις μέσα της με ταχύτητα. Αργά και σταθερά. Ο ρυθμός πρέπει να κλιμακώνεται.

 

6. Μείνε στο σχέδιο

Να έχεις στο νου σου το εξής: όταν οι γυναίκες βρίσκονται δευτερόλεπτα μακριά από τον οργασμό, δεν δίνουν δεκάρα για αλλαγές σε στάσεις και περίεργα κόλπα. Μείνε λοιπόν πιστός στο σχέδιο, στο στόχο. Αν δείχνει ότι είναι κοντά να τελειώσει ενώ την έχεις από πάνω σου, μην αλλάξεις στάση. Άρχισε απλά να ανεβάζεις τους ρυθμούς και δώσε της χώρο για να συμπεριφερθεί και να εκδηλωθεί όπως θέλει. Αλλιώς, το πιο πιθανό είναι να της φύγει η επιθυμία. Συνέχισε λοιπόν μέχρι να φτάσει στην κορύφωση. Μετά, θα είναι σε τέτοια κατάσταση που δύσκολα θα σου αρνηθεί το οτιδήποτε. Καλή διασκέδαση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved