Bigstock Ποια περιοχή της Αθήνας είναι το πιο τίμιο... ανδρολίβαδο;

Η Γωγώ Φούντα και οι φίλες της, χαρτογραφούν τα μέρη με τα καλύτερα παιδιά.

Η ζωή και η ύπαρξή μας θα ήταν εμφανώς καλύτερη αν είχαμε απαλλαγεί από στερεότυπα και προκαταλήψεις. Επειδή όμως αυτό δεν παίζει, συνήθως προσαρμοζόμαστε αναλόγως προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη και δύσβατη καθημερινότητα.

Μια και μίλησα για στερεότυπα ένα από τα πιο κλασικά, είναι ο χαρακτηρισμός ενός ανθρώπου από το μέρος που συχνάζει. Εν ολίγοις, έκανα ένα μικρό γκάλοπ -από αυτά τα πετυχημένα που κάνω- και αποφασίσαμε (οι φίλες μου κι εγώ σαφώς) ποια μέρη της Αθήνας μαζεύουν τα πιο ωραία γκομενάκια για κάθε γούστο και προτίμηση. 

 

Για δικηγόρο σκάμε Κολωνάκι

Και λοιπούς πολυάσχολους καριερίστες. Είναι που στο κέντρο έχει εταιρείες και γραφεία; Είναι που όλοι αυτοί με τα κοστούμια δεν μπορούν να διανοηθούν ότι θα κατηφορίσουν την Ναυαρίνου και θα γίνουν ένα με την «πλέμπα»; Είναι που στο Κολωνάκι θα δουν και 5 γνωστούς να κάνουν πατ-πατ στην πλάτη; Με λίγα λόγια, τα κορίτσια που ψάχνουν golden boy που σέβεται τον εαυτό του μια βόλτα στα ιστορικά στενά της περιοχής θα τα κάνει. Αν είσαι καριερίστας και δεν πας Κολωνάκι, παρακαλώ ενημέρωσε για να μην ψαχνόμαστε άδικα.

giphy

 

Ο καλλιτέχνης πάει Εξάρχεια, Ψυρρή και Παγκράτι

Είδες που είπα για τη Ναυαρίνου; Εκεί λοιπόν, στα επίσης ιστορικά Εξάρχεια υπάρχουν αγόρια cool, άνετα και χαλαρά. Παίζει σοβαρή πιθανότητα να μην έχουν σταθερή δουλειά αλλά who cares; Ξέρουν εκ των προτέρων ότι το κορίτσι θα τους θέλει για το χαρακτήρα και την προσωπικότητά του και όχι για το ακριβό εστιατόριο που θα πάνε για φαγητό. Για να κάνω το διαχωρισμό, σε αυτή την κατηγορία δεν αντιστοιχούν μόνο γυναίκες ανάλογης ιδιοσυγκρασίας. Εκεί θα πάνε κορίτσια με έντονες και εσωτερικές αναζητήσεις που έχουν χόμπι την υποκριτική ίσως και τη ζωγραφική. Το αυτό ισχύει και για Ψυρρή και Παγκράτι. Ούζο, τσίπουρο και μπόλικο ρομάντζο.

Σεξ στα γρήγορα: «Σου έχω 4 τέλειες στασούλες»

 

Ο αθλητής πάει Γλυφάδα

Είσαι ποδοσφαιριστής; Την Ποσειδώνος θα την κατέβεις. Είσαι μήπως μπασκετμπολίστας; Κι εσύ εκεί θα πας. Η Γλυφάδα είναι το μέρος που ξεχειλίζει από κοιλιακούς, φόρμες και ξανθές ανταύγειες στο μαλλί. Γιατί εκτός από τους παραπάνω, εκεί βρίσκονται και οι σερφάδες και όλοι όσοι ασχολούνται με το υγρό στοιχείο. Τα κορίτσια λοιπόν που αναζητούν τον έρωτα στα νότια, ξέρουν εκ των προτέρων ότι ποτό δεν πρόκειται να απολαύσουν. Και πώς άλλωστε να γίνει αυτό εφόσον ο άλλος πίνει ανθρακούχο;

 

giphy 1

 

Ο γόνος βρίσκεται στην Κηφισιά

Και γενικότερα στα Βόρεια.  Είναι εύκολα αναγνωρίσιμος μιας και μετακινείται με τζιπ -μα να μην μπορεί καθόλου σε χαμηλό αυτοκίνητο;- και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστεί σε υπερπολυτελές εστιατόριο με φόρμα -γιατί ούτως ή άλλως ξέρουν τον μπαμπά του. Η γυναίκα που κυνηγάει τον συγκεκριμένο ξέρει πολύ καλά τι θέλει και κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει. Με κάθε κόστος.

«Μην τρελαίνεσαι: Σου έχω 5 ατέλειες που πολλές γυναίκες θα λάτρευαν πάνω σου»

 

Ο καλοφαγάς πάει Νέα Φιλαδέλφεια και Κορυδαλλό

Επίσης ιστορικές περιοχές που τα τελευταία χρόνια προσφέρουν καλό φαγητό. Αν είσαι λοιπόν λαϊκό παιδί, που σε νοιάζει η αλήθεια σου, το τσιπουράκι και ο καλός μεζές, τότε μάλλον οι συγκεκριμένες γειτονιές είναι ο αγαπημένος σου προορισμός. Η γυναίκα που θα σε προτιμήσει, δεν έχει υλικές απαιτήσεις. Θέλει να περνάει καλά, να τρέφεται σωστά και να ξέρει ότι το πλάνο περιλαμβάνει οικογένεια και παιδιά! Όμορφα…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved