8 αθώα ψέματα που βγαίνουν συνήθως από τα χείλη μιας γυναίκας

Και γιατί επιλέγει εσένα για να στα πει.

Μπορεί να επικρατεί η άποψη ότι οι άντρες είναι οι κατεξοχήν ψεύτες ανάμεσα στα δύο φύλα, αλλά καλώς ή κακώς τα ψέματα που λέμε εμείς είναι ίσως περισσότερα και σίγουρα πιο έξυπνα. Δε θα πούμε ψέμα για να σε κοροϊδέψουμε ή να σου ρίξουμε στάχτη στα μάτια (όχι, αυτό το κάνεις εσύ), αλλά για να γλιτώσουμε μία δυσάρεστη για εμάς κατάσταση.

Με λίγα λόγια, λέμε ψέματα προκαταβολικά γιατί πολύ απλά τρέμουμε την αλήθεια. Σε περίπτωση λοιπόν που ακούσεις κάτι από τα παρακάτω, να ξέρεις ότι θα πρέπει να πονηρευτείς λιγάκι.

 

1. «Το Λύκειο το έβγαλα με 18,6»

Πέσε να μας φας, για εμάς είναι θέμα πρεστίζ να λέμε ότι στο σχολείο ήμασταν οι καλύτερες χωρίς να προσπαθούμε και ιδιαίτερα, διότι παράλληλα ήμασταν και πολύ αθλητικές και αρκετά αλάνια. Με λίγα λόγια, το 18,6 δεν ισχύει, είναι τουλάχιστον 3 μονάδες παρακάτω και μόνο εμείς ξέρουμε ότι έβγαινε η ψυχή μας να πιάσουμε καμιά βάση στην Άλγεβρα. Δε θα στο πούμε ποτέ γιατί δε θέλουμε κιόλας. Οκ;

 

2. «Είχα πάντα σχέσεις»

Σχέσεις είχα, αλλά στο μυαλό μου. Γενικά τα νιάτα μου ήταν γεμάτα χυλόπιτες και ανθρωποκυνηγητά (aka παρακολουθήσεις) μιας και πάντα διάλεγα τον λάθος άνθρωπο για ν’ αγαπήσω.

giphy

 

3. «Με τον πρώην μου είμαστε φίλοι»

Δε θα μάθεις ποτέ ότι στις περιόδους ξηρασίας είναι πάντα εκεί για να μου κρατάει συντροφιά και να με βγάζει από την μιζέρια μου.

5 τιμιότατοι τρόποι για να με διώξεις από το σπίτι σου μετά το σεξ

 

4. «Γενικά δεν είχα ποτέ μου έντονη τριχοφυία»

Τώρα τι θέλεις να σου πω; Ότι έπρεπε να έχω αρχίσει λέιζερ από τα 10 μου γιατί ήμουν ένα μικρό αρκούδι;

giphy 2

 

5. «Φυσικά και ενημερώθηκα για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις»

Θέλεις να στο χαλάσω και να σου πω ότι έβλεπα GNTM και Shopping Star; Δε θα στενοχωρηθείς; Οπότε γιατί να σου πω την αλήθεια; Μάλιστα θα το παίξω και ξενερωμένη με το πολιτικό σκηνικό διότι έχω πιάσει πράγματα που ίσως εσύ να μην έχεις καταλάβει. Μη με ρωτήσεις όμως ποια είναι αυτά, γιατί θα απογοητευτείς.

Η Γωγούλα σου δίνει 11 tips για να δείχνεις ακαταμάχητος

 

6. «Είμαι μανιακή με την τάξη και την καθαριότητα»

Κάνε πως έρχεσαι απροειδοποίητα σπίτι μου και αν με βρεις κάτω από το σωρό ρούχων έλα να με φτύσεις.

giphy 1

 

7. «Γενικά θέλω κάτι χαλαρό στη ζωή μου»

Όλα αυτά μετά το πρώτο ραντεβού. Στο εξής τα έχουμε κι έτσι και τολμήσεις και δε σηκώσεις το τηλέφωνο σκουλήκι βρες τρύπα να κρυφτείς.

 

8. «Χαίρομαι πάρα πολύ που η κολλητή μου παντρεύτηκε και έκανε παιδιά…»

…ενώ εγώ δεν έχω ούτε γάτα και μάλλον θα πεθάνω μόνη μου. Βαθιά μέσα μου να ξέρεις ότι κλαίω σε εμβρυακή στάση για την κατάντια μου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved