«Μην τρελαίνεσαι: Σου έχω 5 ατέλειες που πολλές γυναίκες θα λάτρευαν πάνω σου»

Η Γωγώ Φούντα προσφέρει δωρεάν «ενέσεις» αυτοπεποίθησης.

Έχεις καταλάβει πιστεύω, ότι εμείς οι γυναίκες έχουμε μία δική μας άποψη για την ομορφιά και για το τι μπορεί να θεωρηθεί σέξι. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μπορεί να δεις μία καλλονή, με έναν όχι και τόσο… παιδαρά, και να αναρωτιέσαι τι στο καλό μπορεί να του βρίσκει. Εκτός φυσικά από το μυαλό και τη γοητεία (προφανώς), εμείς τα κορίτσια μπορούμε να μαγευτούμε και με μερικές άλλες λεπτομέρειες, τις οποίες εσύ μπορεί να σιχαίνεσαι και να θέλεις να εξαφανίσεις ή έστω να καμουφλάρεις.

Don’t do it Φαίδων. Παρακάτω, δίνουμε άφεση στα κουσούρια σου για τα μάτια σου και μόνο.

5 τιμιότατοι τρόποι για να με διώξεις από το σπίτι σου μετά το σεξ

1. Σακούλες κάτω από τα μάτια

Μπορεί εμείς τα κορίτσια να μαχόμεθα οτιδήποτε σε σακούλα, ρυτίδα και χαλάρωση, αλλά για σένα, το μάτι το γλαρό το κουρασμένο, μπορεί να αποδειχθεί διαμαντάκι. Δεν μπορώ ακριβώς να στο εξηγήσω, αλλά ο άντρας ο ξενύχτης με τα χιλιόμετρα στην ρημάδα τη ζωή και τον μηδενικό χρόνο για ύπνο και ξεκούραση, αγγίζει ευαίσθητες γυναικείες χορδές. Τόσο ευαίσθητες, που μπορεί με τη σακούλα σου να ρίξεις και γυναίκα. Θυμήσου την ώρα και τη στιγμή που το λέω. Τρανό παράδειγμα οι απανταχού φίρμες νυχτερινών κέντρων.

giphy 1

 

2. Καραφλίτσα

Όχι αραίωση, καράφλα. Και όταν λέω καράφλα, εννοώ σε σοβαρή επιφάνεια κρανίου. Στην προκειμένη, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τραβήξεις μια ξούρα και μάνι μάνι θα μοιάζεις με τον Bruce Willis. Ή έστω αυτό θα πιστεύεις. Και αφού θα το πιστεύεις εσύ, θα το πιστεύει κι εκείνη. Σε περίπτωση που διαθέτεις πρόσωπο ολοστρόγγυλο με έντονα μαγουλάκια, το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο, αλλά και πάλι δεν είμαι αφοριστική.

 

3. Έντονη τριχοφυία

Είναι μύθος είναι μύθος το δασύτριχό μου στήθος λέει το άσμα και έχει δίκιο. Σε ποια γυναίκα αρέσουν τα αποτριχωμένα στέρνα βρε παιδιά; Δε λέω να είσαι ξανθός και ούτως ή άλλως να μην έχεις τρίχες -η λύση των extensions κρίνεται ακατάλληλη- αλλά αν διαθέτεις κουβέρτα και πας και την αποχωρίζεσαι, είσαι άξιος της μοίρας σου. Έχεις και στην πλάτη; Εύγε! Σε παράτησαν πολλές φορές γυναίκες επειδή είσαι τριχωτός; Δε νομίζω.

giphy 2

 

4. Ουλές

Ουλές και σπασμένες μύτες είναι απαραίτητες για κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του. Η άλλη πιστεύει ότι έμπλεξες σε καυγά για τα μάτια μιας γυναίκας ή για να υπερασπιστείς κάποιον αδύναμο. Εσύ ξέρεις ότι απλά είσαι ατσούμπαλος και προσγειώθηκες με τα μούτρα στο τραπέζι της κουζίνας. Σε κάθε περίπτωση, μερικές αλήθειες καλό είναι να παραλείπονται.

Στο χέρι σου είναι να κάνεις σεξάκι της προκοπής ΦΟΡΩΝΤΑΣ προφυλακτικό

 

5. Ατέλειες στα δόντια

Δε λέω καλός ο Σάκης με το λαμπερό το χαμόγελο, αλλά η αντρική οδοντοστοιχία δεν μπορεί να είναι τέλεια. Δεν το δέχομαι. Δε λέω να σου λείπει το μπροστινό το δόντι, αλλά μία-δυο ατέλειες δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν. Άραξε.

giphy 3



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved