Στο χέρι σου είναι να κάνεις σεξάκι της προκοπής ΦΟΡΩΝΤΑΣ προφυλακτικό

Η Γωγώ Φούντα δεν σηκώνει πολλά «μα μου σου του»...

Σήμερα αγαπημένε αναγνώστη θα ασχοληθούμε με ένα θέμα σοβαρό, ενοχλητικό αλλά όχι άλυτο. Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το μεγάλο και ιδιαίτερο κεφάλαιο του προφυλακτικού και κυρίως της δυσκολίας ή ακόμα και της άρνησής σου να το χρησιμοποιήσεις, πράγμα που θεωρώ από ανώριμο έως καταστροφικό. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να αφήσεις στην άκρη τις δικαιολογίες περί… δυσλειτουργίας και να ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα. 

 

Αρχικά…

Δεν είναι ίδια όλα τα προφυλακτικά. Μην ξανακούσω την ατάκα «Έλα μωρέ, όλα ένα κομμάτι πλαστικό είναι». Υπάρχουν πολλές ποικιλίες για πολλά και διαφορετικά γούστα. Μπορείς λοιπόν να κάνεις τα πειράματά σου, να τα δοκιμάσεις ΟΛΑ και μετά, να έρθεις και να μου πεις ότι δεν μπορείς. Μέχρι τότε όμως, δε θέλω να ακούσω καμία δικαιολογία.

giphy 1

 

 

Το μέγεθος εδώ όντως μετράει

Για να υπάρχουν διαφορετικά μεγέθη, δε θα σημαίνει ότι θα έχουν και κάποια χρήση; Ε; Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική περίπτωση που το μέγεθος μετράει και μάλιστα είναι κομβικής σημασίας. Και μη ντραπείς να διαλέξεις το μικρότερο. Προτιμάς να πάρεις μεγάλο προφυλακτικό και να μείνεις αγάμητος στα κρύα του λουτρού;

 

Ό, τι δίνεις… παίρνεις

Όχι δεν εννοώ το γνωστό, αλλά δυστυχώς ακόμα κι εδώ στην μέση μπαίνουν τα χρήματα. Προτίμησε λοιπόν το πιο ακριβό -προφυλακτικό πάντα- γιατί καλώς ή κακώς ποιοτικά είναι καλύτερα. Δεν είναι η ώρα για τσιγγουνιές και το ξέρεις.

giphy

 

 

Πιάσε δουλίτσα

Έχεις δοκιμάσει ποτέ να… αυτοϊκανοποιηθείς φορώντας προφυλακτικό (όχι στο κεφάλι σαν ληστής). Αν όχι… ήρθε η ώρα! Και θα σου εξηγήσω το γιατί: Συνήθως, η στύση σου εξαφανίζεται ή τουλάχιστον δεν είναι τόσο κιμπάρισσα από την τοποθέτηση του σκουφακίου και μετά. Και γιατί λοιπόν δε δοκιμάζεις να έρθεις σε mood, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! Κακά τα ψέματα, θα δημιουργήσεις μία νέα σχέση ανάμεσα στη στύση σου και το μικρό αυτό κομμάτι πλαστικού. Και σιγά σιγά θα τη χτίσεις. Εξάλλου, το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

 

Δε θέλεις να κάνεις το παραπάνω;

Πριν το φορέσεις βεβαιώσου ότι η στύση σου είναι στο 100%. Με ημίμετρα δεν πήγε μπροστά κανείς.

 

Ζήτα της να σε βοηθήσει 

Ε τώρα τι να σου πω; Ό, τι βολεύει και κυρίως ερεθίζει εσένα. Μην την αφήσεις όμως έξω από όλο αυτό. Μην την αποκλείεις από τη ζωή σου διάολε!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved