Reuters | Reuters Photographer Άσε τις σοκολάτες και παρ' της δώρο από Sex Shop

Το ιδανικά Χριστουγεννιάτικα δώρα για ζευγάρια έχουν να κάνουν ΜΟΝΟ με σεξ.-

Δεν είμαι από τους τύπους που συνηθίζουν να βγαίνουν από sex shops κρατώντας σακούλες στα χέρια. Όχι πως τα σνόμπαρα. Ούτε καν. Απλά θεωρούσα ότι για να τα επισκεφθεί κάποιος, θα πρέπει να έχει ιδιαίτερα ή περίεργα γούστα και περιορισμένη σεξουαλική ζωή σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Ήμουν φάουλ, το ομολογώ. Αλλά για να μπορέσεις να φέρεις τα μυαλά σου στη θέση τους και να δεις την κατάσταση με άλλο μάτι, πρέπει να μπεις στη διαδικασία και να τα επισκεφθείς. Ήμουν 23 χρονών όταν αποφάσισα να μπω σε sex shop και να αγοράσω ένα πιο ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για το τότε κορίτσι. Δεν είχα καν στο μυαλό μου τι δώρο θα ήταν αυτό.

Sex shop Novosibirsk 3

Η σκέψη ήταν απλή. Στις γιορτινές μέρες  δεν πρέπει απλά να υπάρχει σεξ. Πρέπει να υπάρχει καλύτερο σεξ. Πιο μανιασμένο.  Με μεγαλύτερη ένταση. Και δεν βοηθούν σ’ αυτό μόνο οι ρυθμοί, οι στάσεις και τα περίεργα σημεία που αποφασίζεις να βγάλεις τα μάτια σου. Όχι. Ίσως τελικά να χρειάζεσαι και καλό εξοπλισμό.

Το sex shop που βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας είχε κάτι από 90s στο ντεκόρ του. Υπήρχε μία φωτεινή ταμπέλα neon που σε οδηγούσε στον 3ο όροφο. Το ασανσέρ-κάσα του ’70 δεν σε έπειθε ότι θα την βγάλεις καθαρή και πήρα τις σκάλες. Τέσσερα λαχανιάσματα αργότερα, αδυνατούσα να πιστέψω πως ένα sex shop μπορεί να δείξει τόσο αξιοπρεπές.  Για την ακρίβεια, δεν είχε καμία σχέση στην όψη με το υπόλοιπο κτίριο. Ήταν συμμαζεμένο, καθαρό, με πολλά ράφια και σταντς, ενώ έπαιζε και μία χαλαρή easy listening μουσική που σου θύμιζε soft πορνοταινία.

Το μάτι έπεσε πάνω στους δονητές. Κακά τα ψέματα, δεν σκέφτεσαι να αγοράσεις τσόντα όταν υπάρχουν τόσες ιστοσελίδες. Θα τις χαζέψεις απλά. Είχε απ’ όλα. Και μάλιστα η ποικιλία περιλάμβανε από Ρωσία και Αμερική, μέχρι Γερμανία και Ιαπωνία. Τίμια πράγματα. Αν δε ήσουν τύπος που γούσταρε το vintage porn, είχες κάνει την τύχη σου εκεί μέσα. Ακολουθούσαν όλα όσα περίμενες να δεις (μαστίγια, μάσκες, χειροπέδες), αλλά και όσα δεν περίμενες (γλυφιτζούρια σε περίεργα σχήματα, επιτραπέζια παιχνίδια αλλά και κάποια φθηνά κοσμήματα).

2048x1536 fit illustration sex shop

Το ωραιότερο κομμάτι του sex shop ήταν ο Άρης. Ένας φανταστικός πωλητής γύρω στα 45, που ήταν πρόθυμος να μοιραστεί την εμπειρία του με τους πελάτες. Πάντως είχα καταλήξει. Θα έπαιρνα ένα δονητή για να τσεκάρω και τις αντιδράσεις της στο κρεβάτι. Ποτέ δεν ξέρεις.

«Ναι αλλά τι δονητή;» είπε ο Άρης και κάπου εκεί έρχεσαι να μάθεις πράγματα που ούτε καν τα γνώριζες. Γιατί υπήρχαν τα πάντα. Δονητές απλοί πλαστικοί. Από σιλικόνη. Με μπαταρίες. Επαναφορτιζόμενοι. Δονητές διπλοί που ικανοποιούσαν πάνω από μία είσοδο. Γενικά πολύ πράμα. Απλά για τον Άρη, τα πράγματα δεν ξεκινούσαν και κατέληγαν σε ένα δονητή. Για εκείνον έπρεπε να υπάρχει κάτι που να συμπληρώνει ένα πακέτο.

Όπως το ολόσωμο δερμάτινο κορμάκι ή το μαστίγιο. Κάτι δηλαδή που να προετοιμάσει το έδαφος για τον δονητή. «Ακόμα και το δώρο, όταν θα το δώσεις, θα πρέπει να το κάνεις έξυπνα. Θα δώσεις π.χ. πρώτα τα εσώρουχα, μετά το μαστίγιο και στο τέλος τον δονητή. Αλλιώς μπορεί και να φρικάρει».

Τα εσώρουχα θα τα αγόραζα από αλλού. Είχα ήδη κάτι στο μυαλό μου. Αλλά οι χειροπέδες που βρισκόνταν στο απέναντι ράφι από το ταμείο, δεν φάνηκαν καθόλου κακή ιδέα. Το σετ ολοκληρώθηκε με έναν δονητή -που όπως με ενημέρωσε είναι φτιαγμένος από αντιαλλεργικό υλικό και έχει ραβδώσεις για καλύτερη αίσθηση- και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πακετάκι. Μάλιστα είχαν και εντυπωσιακή συσκευασία δώρου.

SexSiopa 4 of 11 1

Το καλό με την αγορά είναι πως έπιασε τόπο. Όχι μόνο για τα Χριστούγεννα, αλλά και για την Πρωτοχρονιά. Όχι μόνο για τις γιορτές, αλλά για εκείνα τα Σαββατοκύριακα που υπήρχε περισσότερος χρόνος για να το γλεντήσουμε. Όχι μόνο δεν παρεξήγησε τα δώρα, αλλά μου δήλωσε πως της άρεσε πολύ η ιδέα ότι ένας άντρας μπήκε στη διαδικασία να επισκεφθεί ένα sex shop και να ψάξει να βρει πράγματα που θα έβαζαν λίγο αλατοπίπερο στο κρεβάτι.

Μην το βλέπεις με περίεργο μάτι λοιπόν. Κάνε και εσύ μια βόλτα. Όλο και κάτι θα βρεις για τις γιορτές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved