Bigstock Γυναικεία αυτοϊκανοποίηση: Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά...

Η Γωγώ Φούντα δίνει εξηγήσεις για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις.

Έπειτα από σκέψεις ετών, κατέληξα στο γεγονός ότι ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος αν δεν υπήρχε ο αντρικός εγωισμός που τείνει να καταστρέφει αν όχι τα πάντα, τουλάχιστον όμορφες στιγμές. Και επειδή η εν λόγω στήλη, επικεντρώνεται στο σεξ, θα ασχοληθώ με τον αντρικό εγωισμό και τη γυναικεία ικανοποίηση.

Αρχικά, θεωρώ χρέος μου να ξεκαθαρίσω ότι οι γυναίκες όχι μόνο αυτοϊκανοποιούνται αλλά πλέον το παραδέχονται κιόλας. Σύμφωνα με μία έρευνα που διεξήχθη πρόσφατα στις ΗΠΑ για λογαριασμό εταιρείας που κατασκευάζει… sex toys, το 81% των αμερικανίδων παραδέχτηκαν ότι έχουν αυνανιστεί έστω και μία φορά στη ζωή τους, ενώ κατά μέσο όρο το κάνουν δύο φορές την εβδομάδα, ποσοστό σαφέστατα μικρότερο από των ανδρών αλλά και πάλι σεβαστό. Επίσης ένα 30% δήλωσε ότι προτιμάει την μοναχική ευχαρίστηση, από το… σεξ, γεγονός που αποδεικνύει ότι σημασία έχει η διάθεση και όχι τα μέσα.

Έρευνα αναφέρει πως οι γυναίκες γουστάρουν το άγριο σεξ περισσότερο από τους άντρες

 

giphy 2

 

Όσον αφορά στο σεξ, εδώ κολλάει ο αντρικός εγωισμός που ανέφερα παραπάνω. Μόλις το 64% των γυναικών δήλωσαν ότι ήρθαν σε οργασμό στην τελευταία τους συνεύρεση, σε αντίθεση φυσικά με τους άντρες που άγγιξαν το 91%. Η διαφορά αυτή έγκειται στο γεγονός ότι το σώμα της γυναίκας είναι πιο περίπλοκο. Δεν είναι λίγες εκείνες που παραδέχονται, ότι κατά τη διάρκεια του σεξ, αγγίζουν οι ίδιες τον εαυτό τους προκειμένου να βοηθήσουν τον… οργασμό τους, γεγονός ωστόσο που δεν αρέσει στους παρτενέρ, καθώς τείνουν να πιστεύουν ότι κάτι δεν κάνουν καλά.

ΣΟΚ: «Τις φωτογραφίες στο Instagram δεν τις ανεβάζουμε για εσάς, αγόρια...»

giphy 1

 

Δυστυχώς ωστόσο, και τα δύο συμπεράσματα είναι λάθος. Ούτε εσύ υστερείς σε τεχνική, ούτε μπορείς να μας αγγίξεις με τον ίδιο τρόπο που το κάνουμε εμείς στον εαυτό μας. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δεις την καλή σου να κάνει κάτι τέτοιο, πάρε βαθιά ανάσα, προσπάθησε να κρύψεις την ανασφάλεια και την απογοήτευσή σου και άστην να κάνει αυτό που νομίζει σωστό.

Στο τέλος, θα έχεις μία ικανοποιημένη γυναίκα, που μάλλον είναι και το ζητούμενο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved