Το προγραμματισμένο σεξ σώζει τις σχέσεις

Αυτό το «Τρίτη στις 22.00 τσεκ» φαίνεται πως τελικά βγαίνει σε καλό.

Κακά τα ψέματα παιδιά, σε αυτά τα πράγματα δεν μπαίνει πρόγραμμα. Όταν την θέλεις την άλλη, την θέλεις εκείνη την στιγμή. Όχι κανονίσματα και βλακείες. Τι είναι αυτά; Δεν στρώνει έτσι το πράγμα.

Να όμως που αυτή εδώ  η έρευνα ήρθε για να μας δείξει πόσο μυρωδιάδες είμαστε όλοι μας...

 

 

Σύμφωνα λοιπόν με την εν λόγω έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 1.000 ζευγάρια από την Γερμανία, το να προγραμματίσεις μαζί της πότε θα βγάλετε τα μάτια σας έχει μεγαλύτερα οφέλη από το ξαφνικό που απλά τυχαίνει – τι τυχαίνει δηλαδή, το προκαλούμε.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως τα ζευγάρια όχι μόνο απολάμβαναν περισσότερο το σεξ, αλλά είχαν περισσότερη καλή διάθεση που οδηγούσε σε επίλυση άλλων θεμάτων τους όπως η στυτική δυσλειτουργία ή η δυσκολία στο να φτάσουν σε οργασμό. Οι ερευνητές απέδωσαν αυτό το φαινόμενο στο γεγονός ότι το ζευγάρι είναι πιο αφοσιωμένο στην πράξη επειδή το έχει… κανονίσει.

 

 

Εντάξει ρε παιδιά, δεν λέμε όχι δηλαδή, αλλά πως θα γίνει μετά η κατάσταση; Θα καταντήσουμε να τα στήνουμε όλα λες και είναι ραντεβού στην εφορία; Και ποιος υπόσχεται ότι όλα θα κυλήσουν ρολόι.

Τα 3 παρακάτω σενάρια στο άλμπουμ που ακολουθεί ίσως να είναι το άμεσο μέλλον μας...©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved