Να το πάρουμε για καλό ότι οι γυναίκες κάνουν όλο και περισσότερο sexting;

Μία έρευνα που μπορεί να αποτελέσει ευλογία. Ή και κατάρα.

Η αλήθεια είναι πως με το sexting δεν κάνουμε κάτι παραπάνω από ότι κάναμε τις εποχές που όλοι είχαμε ακόμη MSN λογαριασμό. Να όμως που τα smartphones έφεραν την προηγμένη τεχνολογία στο χέρι μας και πλέον μπορεί κανείς να ανταλλάζει multimedia (εικόνες και βίντεο) χωρίς να πρέπει να συνδεθεί σε υπολογιστή. Και ξέρεις τι συμβαίνει με αυτό; Ο κόσμος το γουστάρει όσο δεν φαντάζεσαι.

 

 

Για την ακρίβεια μία παγκόσμια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την υπηρεσία Clue, αναφέρει πως τα ποσοστά των ανθρώπων που κάνουν sexting έχουν φτάσει πιο ψηλά από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Από το 2012 ο αριθμός των γυναικών έχει τριπλασιαστεί και έχει σκαρφαλώσει από το 21% στο 67%. «Αυτό που βλέπουμε ουσιαστικά είναι πως το sexting μπαίνει για τα καλά στις ζωές μας ως κάτι νορμάλ. Ίσως να αποτελέσει πλέον και μόνιμο στάδιο των ανθρωπίνων σχέσεων» αναφέρει η ερευνήτρια επιστήμονας Αμάντα Γκέσελμαν.

 

sexting 20160613

 

Στην έρευνα την πρωτιά κατέκτησαν οι Σουηδοί, όπου το 46% δήλωσε πως θα χρησιμοποιούσε sexting apps για να βρει σύντροφο, ενώ το 23% μόνο για one night stand. Οι Ρωσίδες αντιθέτως βρέθηκαν στον πάτο της λίστας, αφού μόλις το 3% από αυτές θα χρησιμοποιούσε κάποια εφαρμογή για νέες γνωριμίες. Ακόμη και αν συμμετείχαν 198 χώρες στην έρευνα, το αποτέλεσμα παραμένει ότι ο κόσμος και κυρίως οι γυναίκες, κάνουν sexting περισσότερο από ποτέ.

 

 

Οπότε αυτά τα νέα για μας δεν τα λες και άσχημα. Σωστά;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved