Οι 4 βασικοί λόγοι για τους οποίους κάναμε περισσότερο σεξ το καλοκαίρι

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...

Πριν πέσεις να με φας, να σε ενημερώσω ότι μιλάω για σεξ και όχι για αγκαλιές. Οι αγκαλιές είναι για το χειμώνα, το σεξ για το καλοκαίρι. Και υπάρχουν βασικοί λόγοι για τους οποίους το κάνεις πιο συχνά την περίοδο αυτή.

Για τσέκαρε παρακάτω.

Νιώθεις πιο άνετα με το σώμα σου. Ειδικά αν έχεις ήδη εκτεθεί σε παραλία και μπιτσόμπαρο, η κοιλιά του προηγούμενου μήνα εξαφανίζεται και τη θέση της παίρνουν οι κοιλιακοί -πάντα στο μυαλό σου όλα αυτά. Όταν λοιπόν νιώθεις θεός, το βγάζεις και προς τα έξω. Είσαι ερωτικός και αισθησιακός βρε αδερφέ. Και μοιραία θα καταλήξεις στο σεξ.

giphy 5


Σε κάτι πιο επιστημονικό τώρα.
Ο ήλιος βοηθάει στην παραγωγή βιταμίνης D. H βιταμίνη D δίνει ενέργεια. Και μιας και δεν είσαι πολύ καλός στο χορό, μπάλα ούτε για πλάκα, κάπου θα πρέπει να τη διοχετεύσεις. Μάντεψε πού.

Με τα social media, σεξ δεν έκανε κανείς

Κάνεις σεξ για τη σχέση σου. Εκείνες τις δύο βδομαδούλες που θα έχεις άδεια, θα του δώσεις και θα καταλάβει. Είσαι ξεκούραστος, έχεις να τη δεις γυμνή 2 μήνες γιατί κάθε βράδυ πέφτεις ξερός και τελοσπάντων το να έχεις σχέση και να μην κάνεις σεξ είναι η απόλυτη ντεκαντάνς.

giphy 3

 

Έξω κάνει ζέστη κάτι που σημαίνει ότι μέσα κάνει κλιματιστικό. Και έτσι όπως είσαι δροσερός και μυρωδάτος, δε σε χάλαγε και ένα 20λεπτάκι (πολύ βάζω ε;) σεξακίου.

Γιατί πεθαίνεις μέσα σου ΚΑΘΕ φορά που η κοπέλα σου πάει διακοπές με τις φίλες της;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved