Spanking για αρχάριους: Τέσσερις τρόποι για να της αρέσει

Κι αν πάλι όχι, δεν πειράζει, προχωράμε...

Σύμφωνα με μία τελευταία έρευνα -από τις εκατοντάδες που διεξάγονται καθημερινά (σε δουλειά να βρισκόμαστε)-  το 25% των Αμερικανών, έχουν ως βασική φαντασίωση κατά τη διάρκεια του σεξ, το spanking -σκαμπίλια σε ελεύθερη μετάφραση. Ποσοστό, που σίγουρα είναι αξιοσέβαστο και στην Ελλάδα, αν σκεφτεί κανείς ότι βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις των σεξουαλικά πιο ενεργών λαών του πλανήτη –ε είμαστε απίθανοι πανάθεμά μας.

Με τούτα και με κείνα λοιπόν, σήμερα θα καταπιαστώ με το θέμα του spanking, και κυρίως με το πώς να το παρουσιάσεις σωστά, αλλά και να το διοχετεύσεις στο κρεβάτι σου, απογυμνωμένο από καφρίλες και αγαρμποσύνες. Γιατί αν θέλεις ο στόχος να επιτευχθεί, θα πρέπει να είσαι gentleman ακόμη και σε κάτι που… από μόνο του κάνει τζιζ!

Πριν αρχίσω να σου πω ότι δεν υπάρχει λόγος να της βάλεις να δει το Secretary γιατί θα τρομάξει και δουλίτσα δε θα κάνεις. 

Προχωράμε…

giphy

 

Άνοιξε τα χαρτιά σου

Και συζήτησέ το. Γενικά ό,τι δεν είναι vanilla άντε και στα τέσσερα, καλό θα ήταν να τίθεται επί τάπητος και όσο είναι δυνατόν να αναλύεται. Δεν σου λέω να γράψεις έκθεση ιδεών με αρχή, μέση και τέλος, αλλά και να της έρθει το σκαμπίλι ουρανοκατέβατο, είναι λύση; Θα σου απαντήσω εγώ φίλε μου: Δεν είναι!

6 πράγματα που νομίζεις ότι ψάχνουμε σε έναν άντρα ΑΛΛΑ μας είναι αδιάφορα

 

Δέξου την αλλαγή των σχεδίων σου

Όλες οι επιχειρήσεις έχουν Plan B και το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Γιατί λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μη δεχτεί. Και ξέρεις τι κάνεις στην προκειμένη; Το δέχεσαι. Εξάλλου, από έλλειψη spanking δεν πέθανε κανείς. Να τα λέμε κι αυτά.

giphy 2

 

Διάλεξε την κατάλληλη στιγμή

Όχι την ώρα που είναι σε έξαλλη κατάσταση και μαγειρεύει, ενώ έχει ήδη αργήσει για το μάθημα pilates και παράλληλα σου εξομολογείται ότι έχει πάρει ένα κιλό. Πιστεύεις είναι μια καλή στιγμή αυτή για να της πεις ότι θέλεις να την σκαμπιλίσεις; Θα πρέπει λοιπόν να φερθείς έξυπνα και κυρίως μεθοδικά. Πάνω στο cocοoning. Εκεί που της κάνεις ένα αισθησιακό μασάζ και της φιλάς το λαιμό, μπορείς σιγά σιγά να φέρεις τη συζήτηση εκεί που θέλεις. 

Πάρε βαθιά ανάσα και διάβασε: 5 λόγοι για τους οποίους παίζει να σε κερατώσει

giphy 1

 

Και τέλος…

Ξεκίνα αργά, σταθερά και γλυκά. Αφού εξασφαλίσεις το μεγάλο ΝΑΙ, θα πρέπει να δαμάσεις τον ενθουσιασμό σου και να μην παρασυρθείς. Μικρές και απαλές κινήσεις ώστε να μπει στο mood και να μη σκιαχτεί κιόλας. Γενικά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Αν καταφέρεις να την ενθουσιάσεις την πρώτη φορά, σου υπόσχομαι αξέχαστες βραδιές από τη στιγμή αυτή και μετά. Το αξίζεις ρε μπαγάσα!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved