Χωρίς περιστροφές: Τα ψάρια σε απογειώνουν στο κρεβάτι

Η έρευνα που θα σε στείλει απευθείας στην Ιχθυόσκαλα και στην Πειραϊκή. 

Σε κοροϊδεύουν οι φίλοι σου που προτιμάς ψάρι από κρέας; Επιτέλους έφτασε η στιγμή που θα περάσεις στην αντεπίθεση. Διότι σε σχέση με όλους αυτούς υπερέχεις σε ένα πολύ βασικό τομέα. Ποιος είναι αυτός;

Ω ναι. Tο σεξ αεφέ μου. 

 

herk

 

Αν η επιστήμη μπορούσε να στο πει λιανά θα στο έλεγε κάπως έτσι: «Άμα τρως ψάρι, ξυπνάς το κτήνος μέσα σου», όμως για λόγους ευγενείας θα στο πάει από άλλο μονοπάτι. Βλέπεις, μια έρευνα του Harvard παρατήρησε ότι όποιος τρώει πολύ ψάρι (ή ψαρικά γενικότερα), έχει πολύ μεγαλύτερη ενέργεια την ώρα της πράξης.

Για τα ψαρικά δεν αποτελεί νέο το ότι είναι υγιεινά. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνη D, και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα κάτι που σίγουρα σου δίνει έξτρα boost σε σχέση με άλλες τροφές.

 

 

Τι ήταν αυτό όμως που έδειξε η έρευνα;

Το πείραμα εστίασε σε 501 ζευγάρια που προσπαθούσαν να πιάσουν παιδί κατά τη διάρκεια μιας τετραετίας. Μόλις η γυναίκα έμενε έγκυος, η έρευνα σταματούσε.

 

helll

 

Το τελικό αποτέλεσμα έβγαλε ότι το 92% των ζευγαριών τα οποία κατανάλωναν ψαρικά τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα έπιασαν παιδί στο τέλος του χρόνου. Και πού οφείλεται αυτό; Στο ότι η σεξουαλική τους δραστηριότητα ήταν πολύ συχνή. Ιδιαίτερα τα ζεύγη που έτρωγαν τουλάχιστον 8 φορές το μήνα ψαρικά, είχαν 22% περισσότερες πιθανότητες να το καταφέρουν.

Ψάρι λοιπόν και σεξ, κινούνται ανάλογα. Μήπως να αφήσουμε τα σουβλάκια και να πιάσουμε το sushi;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved