6 πράγματα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να της κάνεις όταν σε... περιποιείται

Δέχεσαι κάτι μεγαλειώδες και καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός.

Το στοματικό το σεξ είναι ιερό. Το λέω και το εννοώ. Είναι το άγιο δισκοπότηρο των προκαταρκτικών και ένας πολύ ωραίος τρόπος για να κάνεις bonding με τον εκάστοτε παρτενέρ. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια πράγματα, κάποιες συνθήκες αν θέλεις, που μπορούν να σε ξενερώσουν, σε σημείο που να μην μπορείς να απολαύσεις το μεγαλείο της πράξης αυτής. Ναι, είναι μία πράξη η οποία μπορεί να στιγματιστεί με λάθη τα οποία μπορούν να αποβούν μοιραία. Για παράδειγμα η δική σου συμπεριφορά όταν το δέχεσαι, δεν είναι πάντα η… πρέπουσα. Και για να γίνω πιο σαφής, παρακάτω σου έχω τα βασικά λάθη που κάνεις (όταν στο κάνει) και τη βγάζουν κυριολεκτικά εκτός εαυτού.

 

1. Μησμπρώχνεις!

Και εκεί που πίστευα ότι αυτή η μάστιγα έχει εκλείψει, αντιλαμβάνομαι από όμορφες συζητήσεις με φίλες, ότι δυστυχώς ζει και βασιλεύει. Για το βίαιο σπρώξιμο του κεφαλιού προς τα κάτω, μιλάω. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να το ξανασυζητήσω, γιατί θέλω να πιστεύω ότι σου κόβει λίγο και δεν της χαλάς τον ρυθμό την ώρα που κάνει δουλίτσα, οπότε λέω απλά να το αναφέρω για ακόμη μία φορά καθότι επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως.

giphy 3

 

 

2. Μην κοιτάς σαν αποχαυνωμένος

Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι το eye contact προσδίδει μεγαλύτερες δόσεις… ηδονής και ερεθισμού, αλλά όταν το κάνει αυτή. Σε ό, τι έχει να κάνει με σένα, καλό θα ήταν να αποφύγεις τα έντονα βλέμματα γιατί σε συνδυασμό με τις γκριμάτσες ικανοποίησης, θα συνθέσουν ένα απόκοσμο σκηνικό τρόμου, που θα έχει ως μοναδικό αποτέλεσμα την άτακτη φυγή της. Για να μη λες ότι δε σε προειδοποίησα...

giphy 4

 

3. Άσε τα χαδάκια στην πλάτη

Είσαι μήπως η μαμά της ή η συνάδελφός της που της κάνει «πατ-πατ» όταν μαθαίνει ότι όλο το Σαββατοκύριακο θα δουλεύει; Σιγά μην της πεις και «Μπράβο το καλό παιζάκι». Άσε τα χτυπηματάκια στην πλάτη και ρίξε κανένα κωλοσκάμπιλο αν είσαι μάγκας. Και έχεις και αρκετά μακριά χέρια!

4 τρόποι για να τη βγάλεις αναίμακτα στο πρώτο ραντεβού

 

4. Άσε το μπρος πίσω

Είπαμε ότι αυτή είναι η στιγμή της. Έχει τον έλεγχο και κάνει ό, τι γουστάρει. Εσύ λοιπόν για ποιον διαολεμένο λόγο κάνεις σαν αρσενικός σκύλος που εντόπισε το θηλυκό θύμα; Αφενός την πνίγεις και αφετέρου την αποσυντονίζεις. Και τελοσπάντων, αν ήθελες να σπρώξεις, να τα προσπεράσουμε τα προκαταρκτικά.

 

5. Να προειδοποιήσεις

Ποτέ χωρίς την κατάλληλη ανακοίνωση ολοκλήρωσης. Υπάρχει περίπτωση να αιφνιδιαστεί, να κολλήσει υλικό στον καρύτζαφλο και να το πεθάνεις το κορίτσι. Πραγματικά θέλω την προσοχή σου.

8 βασικοί λόγοι για τους οποίους δε θα συμπαθήσει ΠΟΤΕ την κολλητή σου

 giphy 5

 

6. Και φυσικά…

Πάντα επιστρέφουμε το καλό που μας έκαναν! Τι είμαστε αγαπητέ μου; Ιεραπόστολοι για να κάνουμε τα πάντα χωρίς αντάλλαγμα;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved