4 τρόποι για να τη βγάλεις αναίμακτα στο πρώτο ραντεβού

Αναίμακτα και τσάμπα. 

Οι καιροί είναι δύσκολοι γεγονός που μας αποτρέπει όχι μόνο από το να κάνουμε αυτά που θέλουμε αλλά και να είμαστε κάτι το οποίο έχουμε εκ φύσεως: Παιχνιδιάρηδες, ερωτικοί, να φλερτάρουμε τελοσπάντων. Τεράστιο ποσοστό αντρών, που δεν κολυμπάει και στο χρήμα (aka δουλεύει όλη μέρα και παίρνει τρεις κι εξήντα) δηλώνει μετά λύπης, ότι δεν έχει ούτε την αυτοπεποίθηση ούτε και τη θέληση για να βγει ραντεβού.

Ο λόγος; Δεν υπάρχουν λεφτά φίλε!

Και επειδή αντιλαμβάνομαι πόση σημασία έχει για τον άντρα να μπορεί να κεράσει ή να φανεί περιποιητικός, οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχουν λύσεις σε περίπτωση που θέλεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς –σε απλά ελληνικά να το ρίξεις το κορίτσι. Παρακάτω, σου έχω προτάσεις, που δε στοιχίζουν και σίγουρα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. 

 

1. Μαγείρεψε σπίτι

Εντάξει είναι λίγο περίεργο πρώτο ραντεβού να την καλέσεις σπίτι, αλλά λίγο μυαλό να έχεις, θα μπορέσεις να δώσεις το στίγμα σου. Όχι δε θα της κάνει πέσιμο –με απώτερο σκοπό το σεξ- αλλά θα της μαγειρέψεις και θα πιείτε ένα ποτήρι κρασί σαν άνθρωποι. Δεν ξέρεις να μαγειρεύεις; Φτιάξε μακαρονάδα. Βάλε και μία σάλτσα –κατά προτίμηση γλυκόξινη που ακούγεται εντυπωσιακή- και καθάρισες. Η συγκεκριμένη είναι μια καλή λύση, γιατί αφενός τα μακαρόνια αρέσουν σε όλους και αφετέρου θα σου κοστίσει ελάχιστα. Τώρα αν αυτή σου κάνει πέσιμο στη συνέχεια, έχεις την άδειά μου να ενδώσεις.

8 βασικοί λόγοι για τους οποίους δε θα συμπαθήσει ΠΟΤΕ την κολλητή σου

giphy

 

2. Προσποιήσου τον ρομαντικό

Όσοι σε ξέρουν καλά, θα έλεγαν ότι είσαι η αναισθησία και η καφρίλα προσωποποιημένη. Ήρθε η ώρα όμως αυτό να αλλάξει γιατί καιγόμαστε. Μιας και ο καιρός ζέστανε και τα βράδια είναι θερμά και ειδυλλιακά, κάλεσέ τη για μια βόλτα στην παραλία, να χαζέψετε τα αστέρια και να ακούσετε το κύμα να σκάει (σε περίπτωση που ξερνάς, υπομονή). Πάρε μπύρες (να πιει μέχρι δύο εκείνη;), πάρε και κανένα σνακ –μη ξανοιχτείς αδερφέ- και βάλε πλώρη για το ρομαντικό ραντεβού σας. Πας ένα στοίχημα ότι την επόμενη μέρα θα το περιγράφει ενθουσιασμένη στις φίλες της; 

Yπάρχει κάτι που ΟΛΕΣ θέλουν στο κρεβάτι αλλά μάλλον δεν έχεις σκεφτεί

 

3. Τσέκαρε το Happy Hour

Ελληνιστί, οι ώρες που τα bars σερβίρουν φθηνότερα τα κοκτέιλς για να μπορούν να πιούνε αλκοόλ όλα τα παιδάκια του κόσμου. Το μυστικό στο συγκεκριμένο, για να μη σε περάσει και για τσίπη, είναι να το πλασάρεις κάπως έτσι: «Τις Πέμπτες έχω κάνει στέκι το τάδε, που κάνει και αυτό το φοβερό κοκτέιλ που πιστεύω θα σου αρέσει». Και κάπως έτσι θα πάτε εκεί που έχεις τσεκάρει ότι το κοκτέιλ έχει 4 ΕΥΡΩ ΔΙΑΟΛΕ! 

 

giphy 1

 

4. Είναι που είσαι και πολύ σινεφίλ

Όταν λέω ότι ο μπατίρης και ο τσίπης αναγεννιούνται το καλοκαίρι, κάτι ξέρω. Δε φαντάζεσαι πόσα πράγματα (γαμάτα) μπορείς να κάνεις με ελάχιστα ευρώ. Ένα από αυτά είναι και το σινεμά. Όχι στο multiplex με μία κούτα ποπ κορν και τρία κιλά ζελεδάκια, αλλά σε συγκεκριμένα σημεία όπου γίνονται προβολές ταινιών δωρεάν και μπορείς να αράξεις σε τραπεζάκι ή ακόμα και χαμέ, πίνοντας την μπύρα σου (λυπάμαι αυτή θα την πληρώσεις). Συνήθως οι ταινίες που προβάλλονται είναι παλιές και κλασικές, οπότε θα το παίξεις και σινεφίλ. Μετράει αυτό στις γυναίκες να ξέρεις.

ΥΓ: Αν είσαι τσιγκούνης -και όχι άφραγκος- καθαρή θα τη βγάλεις μόνο στο πρώτο ραντεβού. Μετά θα σε πάρει χαμπάρι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved